Ana Menü

Alpay ABD'de

Başlatan carsi52, Kasım 13, 2008, 20:06:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Alpay ABD'de
Eski Milli futbolcu Alpay Özalan'ın, ABD Birinci Futbol Ligi (Major League) takımlarından Metrostar ile antrenmanlara çıktığı öğrenildi.

Bir dönem Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden 1. FC Köln'de forma giyen ve daha sonra sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Özalan'ın, ABD'de, eski adı Metrostar, yeni adı ise Red Bull New York olan birinci lig ekibiyle düzenli antrenmanlara çıktığı ve hafta sonu İstanbul[/]'a geldikten sonra tekrar New York'a döneceği belirtildi.

Alpay'ın şu anda Metrostar ile herhangi bir sözleşmesi bulunmadığı, ancak Metrostar takımının büyük bir olasılıkla kendisini renklerine bağlamak istediği ifade edildi.

Alpay'ın da çocuklarının eğitimlerini İngilizce devam ettirmeleri için bu konuda gelecek teklife evet diyebileceği belirtildi.

Metrostar takımında Roberto Donadoni, Branco, Lothar Mattheus, Adolfo Valencia, Youri Djorkaeff, Amado Guevara ve Claudio Reyna gibi futbolcular forma giymişti.

13.11.2008
Kaynak : AA
Bölünür senin için uykular!

keskinli

yakisir sana o ülke alpaycik
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Ben çok seviyorum Alpay ı disiplinsiz ama yüreği ile oynuyordu iyi bir defans oyuncusuydu.
Since 1903

keskinli

rakip takimda oynarken sahamizin ortasina forma birakmasi affedilmez bi hareketti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Bizdeyken severdim ama Ahmet abinin dediği gibi rakip takımlarda oynarken bize karşı saygısız hareketleri oldu, taraftarın gözünde efsane olmak varken bir hiç olmayı seçenlerden oldu Alpay benim için...

ilhan mansız_melis

Hiç sevmiyorum bu adamı ya emre gibi çirkefin teki ne hali varsa görsün
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erdinc1926

çok disiplinsiz gerçekten bu olumsuz davranışları olmasaydı Türkiye'de iyi defans oyuncularından biriydi.
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R