Ana Menü

Söyleşi Cevapları | Simurg

Başlatan Simurg, Kasım 13, 2008, 13:36:02

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Öncelikle Herkese Teşekkürler...

carsi52
1-Simurg ne demek senin için anlamı ne yani ?
Simurg kelime manası ile 30 kuş demek. Tasavvuf edebiyatında Zümrüdü Anka kuşu olarak geçiyor. Mantıku't-Tayr adlı lise ikinci sınıfta bir kitap okumuştum ordan etkilendim :)

2-Büşra kimdir nasıl birisidir ne yapar ne içer anlatırmısın ?
Büşra 91 üsküdar doğumlu şuanda lise 4. sınıfta okuyan összede bir kız.
Kendisi gezmekten, müzik dinlemekten, şiir okumaktan ve yüzmekten hoşlanan sık sık sinema tiyatro ya giden birisidir. Gülmeyi çok severim ve genellikle pek ciddi bir uslubumun olduğunu söyleyemeyeceğim.

3-İlk gittiğin beşiktaşı maçı nedir ve tribünden izleyip en heycan aldığın maç hangisi ?
Kendi sahamızda gittiğim maçımız yok malesef  :'(

Adriano
1. Kendini ÖSS'ye hazır hissediyomusun ufak ufak, var mı heyecan, hedefin neresi ?
Ne evet ne hayır öss denemelerinde gördüğümüz konulardan pek parlak net yapamasamda genel tekrar sınavında iyi sonuçlar elde ediyorum zaman sorunum var süre bana yetmiyor açıkcası tekniğimi biraz daha geliştirisem hazır olacağım :)
Hedef marmara üniversitesi sınıf öğretmenliği veya da K.T.Ü sınıf öğretmenliği bölümünü tutturmak ;D

2. Kralkartal ne ifade ediyor senin için ?
Hani derler ya çok yer gezdim gördüm en güzelini buldum sonunda benim içinde aynen böyle oldu bence bir evden farksız herşey açık gerçek ve içten yapmacıklık yok ;)

3. En sevdiğin tezahürat, neden ?
EğeR Ben Ölürsem Bu Genç Yaşımda, İnönü Stadı Mezarım Olsun, Çubuklu Formamı Sakın Çıkarma, Ölünce O Forma Kefenim Olsun
!
Neden sevdiğimi bilmiyorum seviyorum işte :)   

-OrCuN-
Beşiktaşlılığın nerden geliyor
Aileden diyemeyeceğim ailede tek beşiktaşlı benim :)
Galiba tek etken kişi dayım dayım koyu beşiktaşlıdır ondan geliyor galiba

Sıcakkanlı mı soğukkanlı birimidir büşra..
Büşra yerine göre desek yeridir galiba, normalde kan göremeyecek kadar sıcakkanlı birisiyimdir ama bir yakınımın başına kötü bir olay gelirse korku, acele etme ve panik yapma olayı kalmıyor :)

boş zamanlarında ne yapmaktan hoşlanırsın..
Bu soruyu okullar açılmadan önce sorsaydın sinemaya gitmek, resim çizmek, gezmek diye dile getirirdim fakat şimdi tek dileğim var oda uyumak! Yılbaşını iple çeker oldum uyumak için zor bir morotondayım ve gerçekten çok yorucu geçiyor günler bu yüzden boş bulduğum zamanlarda uyumayı tercih ediyorum.

[KralKartal]

1. Hic asik oldun mu birisine, sonu nasil bitti/yada bitmedi, kisa anlatabilirmisin?
bu nasıl bir sorudur böyle ;D Aşk mı değil mi şuan için bunu anlayacağımı sanmıyorum en azından başka birisi olmalı ki kıyaslamalıyım. Herkesin vardır ilk aşkı benimde vardı bir zamanlar araya mesafeler girdi ve sevmeye engel oldu diyeyim :)

2. Evde Okulda Ortamlarda Büsra nasildir, simarikmidir, sakinmidir, sakacimidir?
Genel itibari ile şakacı ve sakin olduğum söylenebilir birisi çıkıpta çok şımarıksında demedi ama şimdi ben kendimi ne türlü anlatsam boş diye düşünüyorum önemli olan benim kendimi nasıl gördüğüm değil başkasının beni nasıl gördüğüdür. :P

3. Hedeflerin nelerdir, kendini 10 sene sonra nerde gormek istersin? Nasil gormek istersin?
Şuanki en önemli hedefim sınıf öğretmenliği okumak, 10 sene sonra kendimi bir okulun içinde ders anlatırken öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen olarak görmeyi çok ama çok isterdim :)

carlito1903

1.Hayatında bi dönüm noktası var mı ?
Öss yi baz alıyorum ve tek dönüm noktasıda o şuan için. Ya batıcam ya çıkıcam ortası yok :)

2.Büşra'yı en çok ne mutlu eder ?
Sevildiğimi duymak kesinlikle. Bu hiç bi hediyenin ve hiç bi süprizin yerini bu alamaz bence.

3.En büyük hayalin ?
En büyük hayalim; Kırmızı mini cooper cabrionun içinde okuluma öğrencilerime ders anlatmaya gidiyorum :)

keskinli

-kizlarimiz genelde futbolla pek ilgilenmez,senin futbol sevgin nereden geliyor
Futbol sevilmez mi ya :D
Kızların genellikle barbi bebekle büyüyüp onlar gibi olmak istemesinden ve bir kez oturup maç izlemesine bağlıyorum bu olayı,ben hiç bir zaman öyle olmadım aşırısı abartı bence :D ayrıca evde çok maç izlenir ordan geliyor olabilir

-giresun gibi bi memleketin varken ne isin var istanbulda
Onu dedelerime sormak lazım :) yaz tatilinde 2 ila 3 sene öncesine kadar giderdik dedemlerin mezar ziyaretine ama şimdi pek fazla işlerden dolayı gidemiyoruz

-kralkartal sitesini nasil buldun,yani neden düstün buraya
Google'da ibrahim toraman haberlerine bakıyordum sonra sitenin forumu açıldı
bende üye olayım dedim üye oldum üye olduktan 5-6 ay sonra aktif olmaya başladım o günden buyana buradayım :)   

+18 !
büsra nelerden hoslanmaz?
Yalandan, yılandan, insanları küçük görenlerden, önyargılı kişilerden, sarımsak ve maydonozdan nefret ederim! ;D

Beşiktaşlılık babadan mı geliyor?
Malesef babam koyu galatasaraylıdır :)

Kendini hangi üniversiteye yakıstırıyorsun?
ODTÜ ye yakıştırıyorum  ;D   şu sıralar motive olsun diye sık sdık hocalar bunu söylüyor hedeflerinizden daha büyüğünü isteyinki hedefinizin altına düşmeyin :D

ilhan mansız_melis
1- Lisede hangi bölümdesin ya da bölümdeydin?
Lisede EA bölümündeyim

2- En sevdiğin futbolcular?
Şüphesiz ki İbrahim Toraman, Ronaldinho, Joe Cole

3- Bu üçü bi çelişki mi bunların cevabını istiyorum
Gökhan abiyi özledim ;D

melankolizm

Beşiktaş'ı bu durumdan kurtarmak için neler düşünüyorsun?
Yapacağım ilk iş ertuğrul hocadan özür dilemek olurdu. Böyle gitmesi ne klube nede kendisine yakıştı. Teknik direktör konusunda yeni geldiği için yapılacak bir şey yok ama sene sonuna kadar gözlem gerekli diye düşünüyorum. Futbolculara gelince öncelikle artık her sezon futbolcu alıp sonra seneye gönderilmesinden gına geldi eğer alınacaksa adam gibi futbolcu alınmalı diye düşünüyorum.Bu sezon futbolcular ,iyice incelenip sezon sonunda kutsal formamızı haketmeyenleri birbir gönderirdim yerine daha istekli ve yabancı olsun diye tutturmadan yaralı futbolcular alırıdım.Böylece futbolcular oynanmayınca gidileceğini görünce daha azimle çalışır diye düşünüyorum.Yönetime gelince demirörenin artık koltuktan kalkmasını ve gerçekten beşiktaşın iyiliğini düşünen birisinin oturması gerektiğini düşünüyorum parasızlık sıkıntısını gidermek amacıyla daha şık ve kullanışlı ürünler çıkartılabilir. Bu konuda bayanlara hiç incelik yapılmıyor babaanne t-shirtleri gibi modeller var her kesim taraftara uygun ürünler çıkarırdım.. ;D

- En çok hangi tarzda müzik dinler , kitap okur, resim yaparsın ?
Her türlü müzik türü dinlerim ruh halimle alakalı ama genellikle rap sagopa kajmer dinlemeyi çok seviyorum, Şu sıralar milli edebiyat romanlarından baş kaldıramasamda polisiye roman okumak hoşuma gidiyor hatta polisiye severler için Sue grafton tavsiye ederim :)

- Asla Dediklerin Var mı ? Varsa Neler..?
Aslında asla demek çok iyi birşey değil ama
Asla ihaneti affetmem!
Asla satıcı olan kişilerle işim olmaz
Asla Arkadaşıma, Toprağıma, Aileme Ve sevdiğime ihanet etmem :)

Buz

1. İstanbuLun en sevdiğin en özeL yeri neresidir senin için
Üsküdar kız kulesi kayalıklar ;D Tek kelimeyle mükemmel bir yer gerçi insanları bakımın pek iç açıcı olmasada en rahatladığım huzur bulduğum yer diyebilirim :)
Gitar + sahil + akşam vakti süper oluyor :)

2.Dünyada nesneL oLarak senin için vazgeçemem dediğin şey nedir?
Mp3 çalarım + cep telefonum şarjı bitince ağlayasım geliyor :D

3.NasıLsın görüşmeyeLi keyfin yerinde mi iyisin inş
Çok sağol abim iyiyim sen nasılsın alıştın mı üniye :D kopya teknikleri geliştimi ilk vizeler nasıl :D

husoeagle
sende kendine 3 soru sor cevapla
En sevdiğim renk; kırmızı siyah
En sevdiğim komedyen; şahan ,engin günaydın ve binnur kaya
En sevdiğim hayvan; kuala :)

cem_goren
beşiktaş sana ne ifade ediyor ve bir kız olarak fotbola ilgi duyma nasıl bir duygu?
geleceğe dair planların neler ve hangi üniversitede okumak istiyorsun bolum olaak kafanda ne var?
büsra nelerden hoslanmaz?
Beşiktaş bana yaşama sevincini ifade ediyor herşey kötü gitse bile bir zafer çoşkusu herşeyi unutturuyor :)
diğer iki sorunu yukarıda açıkladığım için tekrar yazmıyorum :) 

MuRaT1 ) Bildiğim kadarıyla İbrahim toraman hastasısın... Bu aşırı ibrahim toraman sevgisi ne zaman başladı...
Çok tatlı top peşinden koşuyor ;D 2 ) ibrahim toraman'ın sesini duyunca ilk tepkin ne oldu... Çünkü çoğu kızlar ibrahim'in sesini beğenmezler...
İnsanların yaradılış özellikleriyle ilgilenmediğim için hiç bi şekilde şive ve ses tonu benim sevgi oranımı düşürmez ;) 3 ) Kendine iyi bak
Teşekkür ettim :D

s.volkan
1- Kralkartal.com da Moderatör olacağını düşünüyormuydun hiç, memnunmusun, ne zaman istifa edeceksin yada edebilirim diyorsun ve ilk duyduğunda nasıl karşıladın
Mod. olmak aklımın ucundan bile geçmiyordu açıkcası, duyduğum zaman gerçekten büyük bir süpriz oldu ve çokta onure oldum böyle bir sitede bu göreve layık görülmek hoş hoş... İstifayı birlikte vericez abi ;D

2- Ne zaman evleneceksin? Çıktığın varmı varsa nerede yoksa neden yok
Üniversiteyi kazanım, işime girim sonra varsa talibim evlenicem inş. ;D Çıkmak konusuna gelince aşkı hafife alan tiplerden değilimdir. Sevmediğim biriyle çıkmam eğer sevdiysemde 2 - 3 ayda unutmam 8)

3-Beşiktaş Futbol takımında kim giderse gitsin ama o gitmesin diyeceğin birisi varmı?
Kesinlikle kimse yok...
Forumda ibrahim toramana olan sevgimle tanınsamda eğer iyi oynamıyosa, oda dahil herkes gitmeli bir futbolcu sevgisi beşiktaş aşkının önüne geçmemeli :) Formayı hak eden giymeli...

Ve Tekrar soru soran herkese teşekkür ederken soru sormayanlarada teessüf ediyorum...
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Teşekkürler....

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

cevaplar sana yakisir bi uslüpta olmus
bu güzel söylesi ile seni daha cok tanimis olduk
acik yürekli cevaplarin icin tesekkürler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

İçten cevapların için teşekkürler Büşra, güzel bi söyleşi olmuş :)

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

+18 !

cok güzel olmus bu sayede daha iyi tanıdık büsra ablayı :D

[KralKartal]

Alıntı Yap[KralKartal]
1. Hic asik oldun mu birisine, sonu nasil bitti/yada bitmedi, kisa anlatabilirmisin?
bu nasıl bir sorudur böyle

bu o bicim bir sorudur ;D

Tesekkürler..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Guti ORÇ.

Cevaplar için teşekkürler büşra seni daha iyi tanımış olduk böylece...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Simurg

arada dilim surci lisan ettiyse affola beğendiyseniz ne  mutu bana :)

BEŞİKTAŞK

CR7

çok özür dileriz soru soramadığımız için
insanın aklına gelmeyince olmuyor işte ne yapalım :)

güzel bir söyleşi olmuş teşekkürler
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erdinc1926

söyleşiye katılamadım ama gerçekten hayatında ve en önemli öss sınavında başarılar :D
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Delirdik

yaa seninLe şöyLe oturupta konuşmuşLuğumuz yok ama benim bi kankam var seni ona benzetiyorum he :D konuşma şeyin feLan (:

neyse cevapLar için tşk ettik
biz sorarız sende cevapLarsın işte öyLe! ;D
aferin aferin :P
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Simurg

demekki benzemesek soru sormayacaksınız sayın modum :hih neyseeee

tekrardan teşekkürler...

BEŞİKTAŞK

Delirdik

hayır bee okuduktan sonra öyLe bi izLenim edindim :P
hayret bişi

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!