Ana Menü

F. Terim Beni Kandırdı

Başlatan ilhan mansız_melis, Kasım 09, 2008, 12:41:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN VASİYETİ
Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına çarpıcı açıklamalar yapan Hakan Şükür, bugün oynanacak derbinin berabere biteceğini iddia etti. Derbi dışında gündemi sarsacak açıklamalar yapan Hakan Şükür, G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın heykelini dikme teklifine de "Kimse benim heykelimi dikmesin. Öldükten sonra da dikmesinler. Galatasaray'dan ayrılmak beni üzdü. Galatasaray yoksa benim için futbolda yok. O yüzden futbola dönmeyi düşünmüyorum. Florya'daki odamı ihaleye çıkardım. İhale Mehmet Topal'a kaldı. Arkadaşlarıma da bunun denenini anlattım" ifadesini kullandı.

Fatih Terim'in de kendisini kandırdığını Milli Takım'a alacağını söyleyip daha sonra almadığını belirten Hakan Şükür, "Biz Denizli'deki şampiyonluğu daha maça giderken otobüste kazanmıştık. Galatasaray'da bir çok eksik var ama bunu söylemek bana düşmez. Emre çok haklı. O küçüklüğünden beri G.Saraylı değildi, Fenerbahçeli'ydi. Ben bunu biliyordum. Baros çok iyi futbolcu ama Baros ve ben farklı farklı özelliklere sahip oyuncularız" diye konuştu.

Siyasite gireceği şeklindeki söylentilere de cevap veren Hakan Şükür, "Politikayı düşünmüyorum. Allah beni siyasetçi yapmasın" dedi. (Bugün)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Hakan'ın röportajını izledim, çok önemli şeyler söyledi...

Terim'in nasıl bi karakterde bi insan olduğunu herkes biliyor zaten, yıllarca kendisine çok şey kazandıran bi adamı bile kandırmaya utanmayacak kadar karakter fakiri, Allah ıslah etsin ne diyelim...

keskinli

hem iyi insan hemde türkiyenin gelmis gecmis en bsarili futbolcusu
her zaman takdir ederim hakani
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

husoeagle

hakan şükürü bile kandırmışya bu terim daha da bişey demeye gerek yok

carlito1903

Atladığımız bi yer var yazıda Terim olayından daha önemli olan, o da Hakan'ın Emre hakkında söyledikleri;

''Emre gs de oynarkende fb liydi''

Yuhhh diyorum başka da biişey demiyorum, acayip şaşırdım...

Dün şempanze gibi hop hop hoplamasını normal karşılıyorum şimdi :)

IL Capitano

Ben öyle dusunmuyorum Burak, takdir ettim bile.
Insanin icinde olan bir sey, ortama göre degismemesi gercekten guzel bir sey.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

robinho

Galatasaray'dan böyle hep efendi futbolcular çıkıyor .. Ergün Hakan ünsal suat hakan şükür gibi