Ana Menü

"Türkiye'yi Özlemişim"

Başlatan ilhan mansız_melis, Kasım 07, 2008, 19:05:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

İspanya'nın Tenerife takımıyla birlikte, CEV Indesit Şampiyonlar Ligi maçında Türk Telekom ile karşılaşmak üzere Türkiye'ye gelen Neslihan Darnel, Türkiye'de oynamayı çok özlediğini söyledi.  Sporculuk yaşantısını İspanya'da sürdüren başarılı voleybolcu, yeniden Türkiye'de voleybol oynayabileceğinin sinyallerini verdi. Türkiye'de maça çıkmanın kendisinde büyük heyecan uyandırdığını belirten Neslihan, "Türkiye'yi çok özlemişim. Yeniden burada maç yapmak beni çok heyecanlandırdı. Burada oynamak güzeldi. Maçı kaybettik ama bu henüz ilk maçtı. Biz, Türk Telekom'a göre daha mütevazı bir takımız. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Umarım yeniden bir Türk takımına karşı forma giyerim" dedi.  Türkiye'de voleybolun kalitesinin her geçen gün yükseldiğini belirten yıldız voleybolcu, "Son dönemde çok büyük atılımlar yapılıyor. Çok sayıda yıldız oyuncu Türkiye'de forma giymeye başladı. Bu çok önemli bir olay. Yıldız oyuncuların Türkiye'ye gelmesi milli takımımıza da olumlu olarak yansıyacaktır. Zaten iyi bir seviyede olan Türkiye, kısa bir süre içinde dünyada söz sahibi takımlardan birisi olacak" ifadelerini kullandı.  2 YIL SONRA TÜRKİYE NEDEN OLMASIN...  Tenerife ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden Türkiye'ye dönebileceğinin sinyallerini veren Neslihan Darnel, "Tenerife ile olan sözleşmem bildiğiniz gibi 2010 yılında bitiyor. Bu tarihin sonunda kadar İspanya'da devam etmek istiyorum. Sözleşmem bittikten sonra ne olacağını tam olarak bilmiyorum. Türkiye'ye dönebilirim. Burası benim vatanım. Yeniden Türkiye'de oynamaktan mutluluk duyarım" diye konuştu. 
Kendisini örnek alan genç voleybolculara da tavsiyelerde bulunan 25 yaşındaki yıldız voleybolcu, "Genç voleybolcularımız, disiplinli ve sabırlı bir çalışmada bulunmalılar. Bu sporu severek yapmalılar. Kendilerine güvenmeli ve programlı çalışmalılar. Tüm bunları yaptıktan sonra istedikleri yere geleceklerdir" dedi.

Anam ya ben de seni çok özledim ben de lisansım çıksın oynayacağım seninle ya mükemmelsin be...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

Bizde seni özledik Neslihan yenge
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ilhan mansız_melis

gel artık Türkiye'ye ama Beşiktaş'ta oyna

ZeMaHŞeR

Yanlış hatırlamıyorsam Neslihan BJK'li idi...  :-\

ilhan mansız_melis

valla mı o zaman kesin gel Nesli

ZeMaHŞeR

öyle hatırlıyor gibiyim ama yanılıyorda olabilirim... öğrenebilirsem yazarım buraya...

ZeMaHŞeR

Beşiktaşlıymış...

inşallah Türkiye'ye geri döndüğünde aşık olduğu Siyah-Beyaz formayı giyer...

ilhan mansız_melis

inşallah abim ya tabi bi de yanında ben :D