Ana Menü

Ne olur bizle barışın ya ne olur !!

Başlatan carlito1903, Kasım 04, 2008, 16:36:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bursaspor kulübü başkanı İbrahim Yazıcı, Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Güvenç Kurtar'ı getirdiklerini belirtti.

Lig Tv'de "Futbol Gündemi" isimli programa telefonla bağlanan Yazıcı "Görüşmelerimiz sona erdi, Güvenç Kurtar'la anlaştık. Artık yeni hocamızdır kendisi. Samet hocayı gönderen kulüp durumunda değiliz kesinlikle. Çok değer verdiğim bir dostumdur.

Samet hoca dün akşam bana "Ben yoruldum bazı şeyleri katamıyorum, bu saatten sonra faydalı olamayacağımı düşündüm, bana müsaade et" dedi. Ben kalmasını istedim. Ama o kararlıydı. Sonuçta Bursaspor 1 saat bile başsız kalamaz.

Çünkü 3-4 gün sonra maçımız var. Kulüpler böyle durumlarda başıboş kalmamalı.

Samet Aybaba'nın Beşiktaş ile anlaştığı haberleri çıkmasından sonra olay bu noktalara kadar geldi. Samet Aybaba'nın Beşiktaşlı olmasını taraftarlarımız kabullenemedi. Ben teknik direktörlerle uzun çalışmayı seven bir insanım. Ama maalesef olmadı.

Beşiktaş kulübü bazı şeylerde kendine yakışmayanları yapıyor. Ceza veriliyor, gidiyoruz Adana'da oynuyoruz maçımızı. Bir gittik ki Beşiktaş taraftarı dolu, bizim seyircimiz yok. Seyircimizi almıyorlar tribüne.

Sen arada buzları eritmek istiyorsan orada başlatacaksın birşeyleri. Bursaspor hiç bir adım atmayacak bu konuda. Biz haklıyız çünkü. Ve Beşiktaştan hiç bir adım gelmiyor. Böyle giderse olaylar daha kötü olacak.

Samet Hoca'nın Beşiktaş'a gidememesinin sebebide Yıldırım Demirören ve yönetimidir. Sevmiyorlar çünkü Samet'i" diyerek sözlerini noktaladı.

Oğlanların başkanına bakın hele barışmak için adım atmayacakmış...

Ulan siz kimsiniz ki biz sizle düşman olalım, siz o kadar büyükmüsünüz sizi sallayan kim kendi kendine konuşuyosun...

Bu kertenkeleler bize ne dost ne de düşman olabilirler...

KeePSaKe

Kendi çapında konuşuyor işte ne sanıyorsa kendini büzükspor başkanı.
Since 1903

BerkAy1903

Onun Demesiyle Bitmez Hiç Birşey O Kimki...

BU HESAP ASLA KAPANMAZ !!! TEKERLEK BURSA !!
19o3

carsi52

Böyle bi to[editlendi]i bi yerde daha görmüştüm hatta yorum yaptım diye hatırlıyorum ;D

Şunları takmayın ya ;D

Yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanları işte !
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Besiktas ana sayfasinda mevcut sanirsam..
ordan devam etsek
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

lejyonerhy

Ya bunlar kim Allah aşkına ya!!Olaylar büyüyünce ne olcak allah aşkına??:)) top bursa işte gardaşlar boş verin.,Kazana gelirler bizi görürler kaçarlar.Bende inönüye tarafar alınmasını çok isterim hatta bursaya.Siz niye bursaya girdirmiyorsunuz??Ordan atıp tutuyorlar işte.Adamlarla uğraşmıyozya çatlıyorlar puahha :D:D

ZeMaHŞeR

Dün gece tribün ateşinde Bursa-BJK maçı konuşuldu... Bursa başkanı canlı yayına bağlandı... Barışma benim elimde olan birşey değil dedi... Yıldırım Demirören ile arasının iyi olduğunu söyledi... Tribünlerin bir araya gelmesini istedi...

Bu arada sunucu Bülent ülgen Türkiye'nin en büyük ve en ateşli taraftarı Çarşı deyince bursa başkanı eee TeXaS ne dedi  ;D

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

lejyonerhy

Alıntı yapılan: MuRaT - Kasım 11, 2008, 12:00:48
Dün gece tribün ateşinde Bursa-BJK maçı konuşuldu... Bursa başkanı canlı yayına bağlandı... Barışma benim elimde olan birşey değil dedi... Yıldırım Demirören ile arasının iyi olduğunu söyledi... Tribünlerin bir araya gelmesini istedi...

Bu arada sunucu Bülent ülgen Türkiye'nin en büyük ve en ateşli taraftarı Çarşı deyince bursa başkanı eee TeXaS ne dedi  ;D

Zuhahahahahah bursamı ne töbe töbe  ;D ;D ;D ;D ;D

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: MuRaT - Kasım 11, 2008, 12:00:48

Mort olmuş ezik :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.