Ana Menü

Essien altı ay daha yok

Başlatan Carsi_Karabuk, Kasım 02, 2008, 11:27:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Carsi_Karabuk

Chelsea'ye Michael Essien'den kötü haber geldi, yıldız futbolcu dizindeki sakatlık sebebiyle altı ay daha sahalardan uzak kalacak.

Scolari Essien'in ocak ayında takıma dönemsini umuyordu. Ancak Ganalı yıldızın sahalara dönmek için daha en az altı aya ihtiyaç duyduğu açıklandı.

Eylül ayında milli takımıyla birlikte çıktığı Dünya Kupası eleme maçında Libya'ya karşı mücadele ederken sakatlanan futbolcu o günden beri futboldan uzak.

Sakatlığı ile ilgili açıklamalar yapan Essien, "Sağlığıma kavuşacağım günü iple çekiyorum. Ancak doktorlar daha dört ay ile altı ay arası oynayamayacağımı söylediler" dedi.

Ganalı yıldız sözlerine, "Kariyerimde ilk kez bıçak altına yatacak kadar ağır bir sakatlık yaşadım. Fransa'ya tedavi için bu üçüncü gelişim. Ama buradayken de kulüp doktorlarımızın beni ziyarete gelmesi beni çok mutlu etti. Londra'da da tedavimi sürdürebilirim. Ancak burası benim iyileşmemi hızlandıracak. Buradayken takımdan ayrı kalmak dışında bir sıkıntı çekmiyorum. Her şey oldukça iyi gidiyor" diyerek son verdi.

Goal
Bize yapılanlar...Bizleri sadece yüceltmiştir.

ilhan mansız_melis

üzüldüm bu adama geçmiş olsun
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.