Ana Menü

Türklere mahsus ölümler!

Başlatan noumAmokachi, Ocak 18, 2007, 20:58:04

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noumAmokachi

* Kurban bayramında kaçan koçların boynuzlarını bir yerlerine sokması
sonucu ölüm (K.Maraş'ın Çoğulhan Kasabası).

* Mideye kaçan sineği öldürmek için ağza Sheltox sıkmak suretiyle ölüm (İstanbul/Sultanbeyli)

* Bir arabaya 11 kişi binip viyaduğe uçmak (Molla Gürani Viyadüğü/İstanbul)
* Katta olmayan asansöre binme teşebbüsü (Ali Kırca/Kuruçesme'deki evinde; sadece yaralanma).

* Balkona 50 kişi çıkılması sonucu balkonun çökmesiyle oluşan toplu ölüm.
(Dudullu'da bir Köy nişan töreninde).

* Ormanda zehirli mantarları ailece yiyerek," anaa ne guzel!" deyip akşama evde ölü bulunan Türk ailesi (Datça'da).

*Yatağındaki tahtakurusu veya bilimum haşeratı öldürmek için yatağı
ilaçladıktan biraz sonra uykuya dalarak göçmek (Bodrum/Yalıkavak Köyü).

* Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısına kaçan taşı ayağını silkeleyerek
çıkarmaya çalışan kişinin, elektrik çarptığını sanan yardımsever bir laz
tarafından kafasına kürek, kalas vb vurularak ölmesi. (Rize/Ardeşen
Kasabasi/Tunca Köyü'nde).

* Yolda mutlu, mesut yürürken kafaya balkon düşmesi (Gene Dudullu'da).

* Para çekmek amacıyla girilen bankamatik gişesinde elektrik çarpması
sonucu
ölüm. (Ziraat Bankasi, Bozcaada Şubesi)

* Trafik kazasından yaralı olarak kurtarılıp, hastaneye kaldırılırken
ambulansın kaza yapması sonucu ölüm. (Ülkemizin bir çok şehrinde)

*Alkollü durumda TEM otoyolunda seyreden bir araçtaki beş kişinin;
süper fm'de çalmaya başlayan oynak bir şarkı sonrası aracı sağa çekmesi ve
Otoyol da göbek atmaya başlaması üzerine 5 kişiden 3'ünün ayrı ayrı araçların
çarpması sonucu ölümü (Adapazar/Hendek).

BEŞİKTAŞ BİR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ÇOK DAHA MÜHİMDİR.

Timurlenk

eyvallah kubilay ;D ;D ;D ;D duduldu baş bölge heralde olayların yarısı orda olmuş

carsi52

ne ilginç ölümler varmış ya allah rahmet eylesin :(
Bölünür senin için uykular!

SATUKBLADE

Arkadaşım güzel hoş paylaşmışsın YALNIZ BURDAKİ İNSANLAR VEFAT ETMİŞTİR

dalgaya almak hoş değil (anaa ne güzel,,göçmek v.s) bazı kelimeler ayıp oluyor yok ALINTI ise belirt şikayetimizi oraya iletelim

noumAmokachi

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Ocak 18, 2007, 21:03:14
Arkadaşım güzel hoş paylaşmışsın YALNIZ BURDAKİ İNSANLAR VEFAT ETMİŞTİR

dalgaya almak hoş değil (anaa ne güzel,,göçmek v.s) bazı kelimeler ayıp oluyor yok ALINTI ise belirt şikayetimizi oraya iletelim

evet kardeş ALINTIDIR.(POSTA GAZETESİ 28.06.2006 tarihli baskısında en son sayfada yer alan bi haberdir)
Madem öyle Posta gazetesini mahkemeye ver.Benlik bişeyin olmasın ben sadece hoşuma gitti paylaşayım dedim gazeteden olan bişeyin altınada alıntı yazmak istemedim.

SAYGILAR..

SATUKBLADE

alıntı ise alıntı yazmak iyi olur
MUATABIMIZI BİLELİM...

benimde hoşuma gitmedi bildirdim sadece

saygılarımla (!)

noumAmokachi

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Ocak 18, 2007, 21:10:31
alıntı ise alıntı yazmak iyi olur
MUATABIMIZI BİLELİM...

benimde hoşuma gitmedi bildirdim sadece

saygılarımla (!)

Tamam kardeş eyvallah aydınlattığın için teşekkür,bundan sonra herşeyin altına söz bilhassa senin için ''ALINTI'' yazıcam yalnız sen beni aydınlattın kardeş bende seni bi konuda aydınlatayım.Muhatap olucak o muattab değil.Benim yanlışım sanal ortam da olur hiçbirşey farketmez en fazla forumdan banlanırız ama sen unutma ki o konuşmayı normal şartlarda günümüz TÜRKÇESİN de mazallah kullanırsan,resmi olarak yazışırsan sende inan benim şu anda sana göre düştüğüm durumdan daha kötü durumlara düşersin unutma ki sanal ortam yalan ortam ne yaşanıyorsa oluyorsa bitiyorsa gerçek yaşam da oluyor.O yüzden güzel TÜRKÇEMİZE dikkat ;)
SAYGILAR!

SATUKBLADE

saten zanal ortam türkçesi kullanıyos walla sabahtan beri (!) yandaki gibi parantez içinde ünlem koyuyorum sen bana türkçe öğretiyorsunya birazdan noktalama işareti hakkında bilgi wersene (!)(!) acaba ne demek

hem emeğe saygı için hem muattab için ALINTI YAZMAK GEREKİR (!)

noumAmokachi

Parantez için de bir ünlem yoktur TÜRKÇE de.Parantez içine konulmasının bir sebebi yoktur sadece insanlara öğretilmek amacıyla tanıtıldığın da veya gösterildiğn de parantez içine konulur.Amacı ise o an için gösterilen noktalama işaretinin önemini vurgulamaktır.Cümle için de kesinlikle ünlem işareti parantez içerisine konulmaz.Eğer bana saygı duyduğunun öneminin altını çizmek istiyorsan da çok teşekkür ederim.Yine üstüne basa basa söylemek istiyorum muatab değildir muhattapdır ve sunu da bil kardeşim burda sanal ortamda korsan bi şekilde paylaşılan bir bilginin emeği ve  buna duyulan bir saygısı olmaz.Emek olayı çok kutsal birşeydir onun tarifini de ne sen anlatabilirsin ne de ben o yüzden o konuya girmeyelim kapatalım konuyu.

SAYGILAR!

Timurlenk

SATUKBLADE

(!) işareti ya ordaki konuyu daha çok vurgulamak için yada anlattığın konunun değersizliğini,saygısızlığı anlatmak için kullanılır ki bu işaret TÜRKÇEMİZDE VARDIR !

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

noumAmokachi

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Ocak 18, 2007, 22:03:45
(!) işareti ya ordaki konuyu daha çok vurgulamak için yada anlattığın konunun değersizliğini,saygısızlığı anlatmak için kullanılır ki bu işaret TÜRKÇEMİZDE VARDIR !

Edebiyat okuyorum hiç böyle bişey duymadım desem yeridir.Neyse bilgin için sağol bu da bi paylaşımdır.EMEĞİNE SAĞLIK ;)

Anarchy*

paylasım ıcın saolun gusel olmus tebrıkler

Mystery