Ana Menü

Fatih Terim'in 2 yıl hapsi isteniyor

Başlatan carsi52, Ekim 29, 2008, 12:36:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Terim'e 2 yıl hapis isteniyor

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında 'hakaret´ suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında Yeni Şafak gazetesi yazarı Osman Tanburacı'nın bıyığına ve annesine küfür ettiği iddiasıyla 'hakaret' suçundan TCK'nin 125/1. maddesi gereğince 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Terim'in şüpheli olarak alınan ifadesinde, Tanburacı'yı cep telefonundan arayarak neden yanlış beyanat vererek kamuoyu önünde kendisini küçük düşürmeye çalıştığını sorduğunu, şikayetçinin umursamaz cevaplar vermesi üzerine sinirlenerek sövdüğünü söylediği anlatıldı. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca da olay tarihi ve saatinde Tanburacı'nın, Terim tarafından arandığının tespit edildiği belirtildi.

Kaynak : Milliyet
Bölünür senin için uykular!

ZeMaHŞeR

ah bir girse diyeceğim hapise ama para cezasıyla kurtulur...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Şunu bi atsalar tecavüzcülerin koğuşuna ;D

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

IL Capitano

2 yil versinlerde dunya kupasina gidebilelim  ;D

saka bir yana , bu ulkenin cumhurbaskanindan daha cok taninan bir kisinin bu sekilde davranmasi cok ayip...ama sasirdim desem yalan olurdu.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

saldır beşiktaş

Hapisi istenenen bir milli takım hocamız oldu diyebileceğim tek bir şey var yazık sadece yazık...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BJK_Kübra

hapis istenmesine şaşırdım ya ama sonuçta Milli takım hocamız hiç yakışmadı böyle bişey..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

eRe

kim hakaretten hapıs yatmısta terım yatacak
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

parasını verir kurtulur ne olacak ki
adam da biliyordur bunu
ama o alacağı tazminatla da neler yapar neler
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

yemin ederim utandım bu haberden ya ve buna ragmen hala bazı kesimler imparator(rice) diyor bu sahsa..