Ana Menü

Mesajları düzenlemekten yoruldum

Başlatan NoPasaran, Ekim 22, 2008, 22:44:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Arkadaşlar bu tarz bir konu belki abes gelebilir ancak samimiyetinize inanarak bişeyler söylemek durumundayım ve sizler için zorundayım..

Konu açmak güzeldir ancak Konuları açtıktan sonra ne olur açtığınız konuyıu bir inceleyiniz. Siz dışardan gelseniz o konuyu okurmusunuz bir bakınız..

Son 1 kaç haftadır bir çok mesajı ve konuyu editlemek durumunda kaldım, tahminimce arkadaşlarımda bunun zorluğunu yaşıyorlar..Onlarca mesajdaki kötü yerleştirilmiş yazım şekillerini düzenlemek artık zor geliyor açıkcası

Mesajlarınız sistem gereği bazen karışık çıkabiliyor.Lütfen bu durumda aşağıda koyduğum tuşa basıp düzenleme yapmayı unutmayınız..

Bu tuşa bastığınız zaman editör kaybolur ve normal yazı ekranı yazma alanı olur.Yani yazının eğikmi, kalınmı,renklimi renksizmi olduğuna bakmaz, direk olarak yazıyı kopyalar saf biçimde..

Birde konu açılıyor örneğin Mustafa Denizli ile ilgili bir konu. Bir zahmet googleye girin bir ufak resim koyunki yazı güzel olsun, konuya girenlerin içi açılsın buda kişisel bir istek..

Yukardaki ilk isteğimi yapmak zorunda olduğum yerler elbetteki var ancak hata yaptığınızda bunun çözümü ile ilgili lütfen bilgi isteyin yada raporlayın yada tekrar etmeyin.

Saygılarımla
s.volkan
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

tahmin edebiliyorum bunun zorluğunu, ki mod olduğunuz için hemen hemen her yazılan mesaja her açılan konuya hatta hepsine bakmak durumundasınız + her geçen gün yeni üyeler geliyor yazım hataları kısaltmalar vs hataları oluyor bunları kontrol etmek düzeltmek vs can sıkan birşey olsa gerek.

umarım ben dahil herkez daha dikkatli olacaktır.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

bu arada gözüme çarpan birşey var.

gördüğüm kadarıyla binlerce ileti yollayan yani uzun süredir forumda olan ve tüm kuralları bilen üyelerin yasak olmasına rağmen kırmızı yazıyla yazı yazması.. buna karşın hiç ceza verilmiyor sadece uyarılıyor ceza verilmesi taraftarıyım.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

keskinli

gözden kacmis olabilir,son zamanlarda sadece renkli yazi yazan görmedim ben
bu durumlarda bize yardimci olup raporlarsaniz seviniriz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZeMaHŞeR

abi ben açtığım konuların içinde bazen kırmızı kullanıyorum... Başka yazan varmı bilemem...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?