Ana Menü

Fenevbahçe'ye Yeni Sponsor

Başlatan carsi52, Ekim 22, 2008, 21:03:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Fenerbahçe Spor Klübü 2009-2010 sezonundan itibaren yeni bir sponsorluk anlasmasına imza attı. 4 sene icin yapılan bu anlaşmaya göre senelik 10 Milyon Euro nakit para ve Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak bütün maç günlerinde taraftarlara ücretsiz ürün dağıtımında bulunulacak. Taraftar kartını gösteren herkese 2 paket ucretsiz ürün verilecektir. Forma reklamları da yeni sezonda Tadım Firmasının logosunu tasıyacak..

Yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre bu anlaşma ile hem klübe büyük katkı saglanmış olacak hemde maça gelen taraftarların çekirdek paraları sponsor tarafından karşılanmış olacak. Yönetim çekirdek parası cebinde kalan müşterilerin o para ile klübe katkı sağlamasını, yeni ürünlerden almasını istedi. Dünya klübü olma yolunda bu anlaşmanın çok büyük önem kazandığını söyleyen yönetim kurulu yeni sezonda en büyük hedeflerinin İnter-Toto Kupasında başarılı olmak oldugunu acıkladı.

Firma yetkilileri ise Türkiye'nin en çok çekirdek tüketilen stadına gelen taraftarları mutlu edebilmek icin ürün kalitesini ön planda tutacaklarını ve bu anlasmanın iki taraf icinde hayırlı olacagı düşüncesinde olduklarını söylediler.

Aziz Yıldırım ise 50,000 kişinin aynı anda çekirdek çıtlatarak müthiş bir atmosfer sağlaması için stadın üzerini yeni sezonda kapatacagını müjdeledi..

Firma ayrıca yeni sezonda gollerden sonra çalınması için bir şarkı hazırlığı içerisinde. Kulislerde bu şarkının Çıt Çıt Çedenede Sar Bedeni Bedene bestesinden uyarlanacagı konusuluyor.

Kaynak : Hobilerim Arasında Takla Atmak Haber Ajansı

http://img90.imageshack.us/my.php?image=hazrzt7.jpg

ResimResim   ALINTIDIR ;D
Bölünür senin için uykular!

+18 !

süperr olmus valla artık cekirdege parada koymayacaklar ;D aslında kadınköyde cekirdekci olmak var köse olursun valla ;D

Alp Erdem

kadıköyde bol bol çekirdek çıtlar ezik seyirciler

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

parc_y