Ana Menü

Ahmet Çakar büyük konuştu

Başlatan carsi52, Ekim 21, 2008, 10:22:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Ahmet Çakar bu kez bikini giyme sözü vermedi ancak Arsenal maçı ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu. İşte Çakar'ın iddiası;  Daha önce 'Fenerbahçe Sevilla'yı yensin ben bikini giyerim' diyen Ahmet Çakar bu kez de Arsenal maçıyla ilgili büyük konuştu..

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; F.Bahçe Sevilla'yı elerse bikini giyerim sözüyle Türkiye'nin gündemine oturan Ahmet Çakar, dün gece yayınlanan 6. Pas programında yine bomba gibi bir iddiada bulundu.

Çakar, tüm yorumcuların, "Arsenal Fenerbahçe'yi yener" dediği bir ortamda yine kendisinden beklenini yaptı ve ilginç bir iddiada bulundu..

Arsenal'in tam anlamıyla bir 'Katil' takım olduğunu belirten Ahmet Çakar, "Evet Fenerbahçe kötü, kadrosunun yarısı sakat. Ama ben bu Fenerbahçe Arsenal'i yenecek diyorum. Yendiğinde de hepinizin yüzünü göreceğim" dedi..

Çakar, Fenerbahçe'nin maçı 2-1 ya da 3-2 alacağı yönünde bir hisse kapıldığını belirterek, "Dünya gözünü Saraçoğlu Stadı'na çevirmiş, herkes Arsenal'in kesin kazanacağını sanıyor. Ama Fenerbahçe'nin büyüklüğü burada yatıyor.Bu takım Arsenal'i yenecek. Bu kadar iddialıyım" dedi..

Programın konuklarından Bülent Tulun ise Çakar'ın bu iddiasından sonra, "Aman Ahmet birşeyine iddiaya girme. Bu söz burada kalsın tamam mı?" diyerek hakem yorumcusuna "Bikini" sözünü tutmadığını hatırlattı..

Ahmet Çakar bir önceki programda ise Milli Takım'ın Estonya'ya kaybedeceğini iddia etmiş ve yorumcuların alaycı tepkisiyle karşılaşmıştı ancak Milli Takım Estonya ile 0-0 berabere kalarak Çakar'ı haklı çıkarmıştı.. changeTarget(document.getElementById("news_content"))
Bölünür senin için uykular!

husoeagle

işte bu yüzden ahmet çakar
tutsada tutmasada herkesin düşündüğünün tersini düşünerek ismini gündemde tutmaya çalışıyo

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

NoPasaran

Fenerbahçe'nin Avrupa sınavında bu sefer kaybedeceğini düşünüyorum..

Özgüven sorunu yaşıyorlar ve aragonesin belkide işine son verileceği gün
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

ingiliz takimlari cok hizli oynuyor
türk takimlari ise cok yavas
bi türk takiminin bi ingiliz takimini yenebilmesi icin asiri mücadele ve savas vermesi gerekiyor,su andada febede böyle bi görüntü yok
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

kadıkoy bi yere kadar arsenal var karşında adebayor var forvette adam bi yurudugunde yer gok inliyo
ahmet çakar zırvalamış yine
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

fener yener.. nedenini belirtmek istiorum.. dün gece rüyamda gördüm ve 2-1 maçı alıodu..

inşallah tersi tutar..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

daha hayirli rüyalar gör resul
sen kabus görmüssün :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Since 1903

BerkAy1903

Bende İddaalıyım Fener O Maçı Alsın Bir Daha Bu Foruma Girmem :)
19o3

erdibatmaz

ne diyor bu adam ya dikkat çekmeye çalışıyor galiba :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

lejyonerhy

hehehe:D:D Ahmet çakar gene yanıldı.5-2 yenildi fener komedi yaw bu takım.Bu adam ne diyorsa zıttı çıkıyor.

Cem Goren

ahmet çakar forever ya neymiş yenermiş sen git kumda yorum yap
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Ahmet Çakar noLdu len ;D ÇaktıLar mı fenere ?
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

bu adam futboldan anlamyior ki
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi