Ana Menü

UEFA'dan ırkçı A.Madrid'e ceza

Başlatan carlito1903, Ekim 15, 2008, 16:41:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

İspanya'nın Atletico Madrid kulübü, taraftarları "ırkçılık" yaptığı gerekçesiyle, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 2 iç saha maçını, tarafsız sahada yapma cezasına çarptırıldı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nden (UEFA) yapılan açıklamaya göre, La Liga takımlarından Atletico Madrid'e, taraftarlarının, Avrupa Şampiyonlar Ligi (D) Grubu'nda Olympique Marsilya ile 1 Ekim'de yaptığı maçta ırkçı gösteriler yapması nedeniyle ceza verildi.

UEFA, La Liga kulübünün, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve PSV Eindhoven ile evinde[/] yapacağı maçları, Madrid'in en az 300 kilometre uzağında, tarafsız sahada oynamasına karar verdi.

Atletico Madrid'in teknik direktörü Javier Aguirre de takımının, Liverpool ile sahasında ve deplasmanda yapacağı maçlardan men edilirken, kulübe de 150 bin avro para cezası verildi.

-    -     -    -    -     -

İspanyollar ırkçılıkta iyice öne çıkmaya başladılar, bu ceza onlara az bile...

Merak ediyorum bu olaylar bir Türk takımı tarafından yapılsa ne cezalar verilirdi acaba ?? 

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

keskinli

ingiltere ispanyaya karsi subatta oynayacaklari hazirlik macini iptal etmeyi düsünüyor
sebep olarakta ispanyollarin ingiliz oyuncularina yaptiklari irkci hakaretleri gösteriyor
madrid disinda bi sehir istiyrlarmis ingilizler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

kaldırılmamış ertelenmiş sanırım
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

evet organize sorunlari nedeniyle ertelendi ceza
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ist.hatirasi/3-4

150 bin dolar civarı bi cezxa verdiklerini sandım:S

LİVERPOOL MAÇI İNÖNÜDE OLSUN:D
YÖNETİM İSTİFA !!!

BerkAy1903

19o3