Ana Menü

TÜRKİYE-Bosna Hersek

Başlatan carsi52, Ekim 08, 2008, 21:22:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Guti ORÇ.

önemli bir maçı kazandık teşekkürler Türkiyem!

maçın yıldızı arda ve sabriydi bence...

Alp Erdem

yeri değil ama grupu 2. bitirene ne oluyo

ugur24

ya bu mevlüt kimdir , nedir yaa ? beğenmedikleri nobre bundan kötümü ? avrupa'da oynayan her türkü milli takıma çağırmak şart değil.

BerkAy1903

19o3

ugur24

gerizekalının teki son dakikalarda 2-1 önde olmamıza rağmen sahaya su şişesi fırlattı.
tamam anladık onu atan gerizekalı.ama yayıncı kuruluş Atv o adamdan daha da gerizekalı.
avrupa'da hele ulusal bir maçsa adamlar sahayı yakıyor ama televizyon görüntü vermemek için elinden geleni yapıyor.
bizim televizyonumuz ise marifetmiş gibi ağır çekimde gösteriyor şişenin sahaya düşüşünü.
yine ceza almamız için herkes birlik olmuş sanki.bizmi öğretelim nasıl yayın yapılacağını.bravo sana Atv.

ilhan mansız_melis

Sabri dün müthişti gerçekten helal olsun Sabri

Milli takım dün ilk yarı döküldü 2. yarı coştu klasik Türkiye

İ. Kaş dün hem çok hata yaptı hem birçok golü önledi

Servet bildiğimiz gibi

Batu çok şanssızdı ya geçmiş olsun

Mevlüt 4-5 pozisyondan sonra golü attı

Ve taraftar her zaman ki gibi süperdiler ama son dakikalarda bi gerizekalı şahsiyet su şişesi attı kim attıysa onu da stad dışına attılar

Güzel maç oldu Tebrikler Milli Takım...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Fatih Terim, hafta içinde Kazım'ı kast ederek 'Yeni Cafu geliyor demişti' Ancak Terim'in hiç beklemediği biri ön plana çıktı.
Sabah'ın haberine göre; Terim, hafta içinde Kazım'ı kast ederek "Yeni Cafu geliyor" demişti. Attırdığı iki golle Milli Takım'a 3 puanı getiren ve mükemmel futboluyla Brezilyalı yıldızı hatırlatan ise Sabri oldu ..

Milli Takımımız'ın Bosna Hersek'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın yıldızı Sabri Sarıoğlu'ydu. G.Saraylı futbolcu, karşılaşma boyunca mükemmel bir futbol ortaya koydu ve galibiyette başrolü oynadı. Ay-yıldızlıların ilk golünde Dzeko'ya çarpan vuruşu yapan Sabri, ikinci golde de ceza alanına hareketlenen Servet'e mükemmel bir orta kesti. Yıldız futbolcu, savunmaya da yardım etti ve rakip ataklara set çekti. Maç boyunca 12 isabetli orta yaparak inanılmaz bir rakama ulaşan genç oyuncu, 6 kez de top çaldı. Rakip kaleye 2 şut çeken Sabri, hem defansta hem ofansta etkili oldu.

CAFU EN İYİ SAĞ BEKLERDEN
Öte yandan akıllara geçtiğimiz hafta içinde Kazım'ı kastederek "Yeni bir Cafu yaratıyoruz" diyen Terim geldi. Tecrübeli teknik adamın sahaya sürdüğü takımda, gelmiş geçmiş en iyi sağ bekler arasında gösterilen Cafu'ya benzer bir isim vardı. Ancak Terim'in iddiasının aksine bu bölgede parlayan isim Kazım değil Sabri oldu.

BerkAy1903

Batuhan'ın Son Durumu Ne ??
19o3

ZLataN

MevLüt çok iyidi dün gece hücum pres denen oLayı tek başına yaptı bosna savunmasına karşı..

Zaten o çıktıktan sonra daha koLay geLmeye başLadı Bosna bizim kaLemize..

Çok goL kaçıRdı ama pozisyonada tek giren isim oydu, ötekiLerde girebiLseydide onLar atsaydı keşke..

+18 !

bencede mevlütü begenmeyen nasıl bir zihniyettir anlamadım cocuk kostu cabaladı en sonda golünü attı helal olsun

ama bu kadar eksikle Bosna gibi o kadar cok büyütülen bir takımı yenen milli takıma helal olsun Böyle Devam TÜRKİYE..

ilhan mansız_melis

gerçekten Mevlüt'ü niye beğenmiyorsunuz anlamıyorum ayrıca Ayhan'ın milli takımda ne işi var Allah aşkına ya bi de 10 numarayı vermişler :D

Cem Goren

maçı izlemiyordum golü yedikten sonra içerden allah belanı versin sei oraya koyanların falan diye ses duyunca bi baktımki golü yemişiz
sonra seyrettim sıkıntı stres bastı tam o sırda golü attıkda heyecan geldi maça daha sonrada mevlüt ve 2-1oldu
kazanmak güzeldi inş. estonya maçındanda kazasız ayrılırız
altın kapılarımız kan oldu tayfun