Ana Menü

Tekkeden Hat-trick

Başlatan NoPasaran, Ekim 05, 2008, 23:45:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Rusya Süper Ligi'nin 24. haftasında Luch Energiya'yı konuk eden Zenit St. Petersburg 8 golle coşarken maçın yıldızı yaptığı hat-trickle galibiyetin mimarı olan Fatih Tekke'ydi. Lider Rubin Kazan da sahasında Spartak Nalchik'i 3-0'la geçti ve şampiyonluk yarışında puan kaybetmedi.

07' [1 - 0] Danny
20' [2 - 0] Arshavin
35' [3 - 0] Shirokov
42' [4 - 0] Danny
47' [5 - 0] Fatih
61' [6 - 0] Fatih
72' [7 - 0] Dominguez
75' [7 - 1] Bulyga
89' [8 - 1] Fatih 

24. haftada Luch Energiya'yı konuk eden Zenit St. Petersburg 8-1'lik galibiyete uzanırken maçın yıldızı yaptığı hat-trickle galibiyetin mimarı olan Fatih Tekke'ydi. Yeni transfer Portekizli Danny de farklı galibiyete 2 golle katkıda bulundu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

yazının okuyabildiğim kısmından anladığım kadarıyla 8-1lik galibiyet te tekke hat-trick yapmış. :)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: s.volkan - Ekim 05, 2008, 23:55:49
Gayet net

;D

az önce karışıktı birazda onun için dedim :D

not: hala biraz kalmış(89. dakikada atılan golde fatihin yanında   yazıyor fazladan.)

Non Mollare Mai

Tebrikler Nihayet açıldı..

Ya bi' de bi şey sormak istiyorum.
Hat-trick 3 gol üst üste olursa olmuyor mu ?
Yani eğer attığı gollerin arasında kendi takımından başka biri gol atarsa hat-trick olmuyor diye biliyorum.

Doğru mudur ?
edit

eRe

degıldır anıl :)
arada 10ar golde gırse bır macta 3 gol atarsan hat-trıck dır
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

İngilizlere göre bir futbol maçında aynı futbolcunun pe$pe$e attığı üç gole denir,araya gol girmemesi esastır.

Ekşi'de biri böyle yazmış..
Bende böyle biliyorum.
edit

eRe

ekşi sozlukte zamanla 3 gol olduguda yazıyor

ingiltere'de, futbolcuların taraftarlarla beraber semte, mahalleye döndüğü otobüslerde, o gün 3 gol atan oyuncu için prim toplamak için otobüs içinde dolaştırılan şapkadan dolayı çıkan deyim. ingiltere'de ilk olarak bir futbolcunun arka arkaya 3 gol atması, hat-trick kabul edilirken bir zaman sonra bu gelenek kaybolmuş ve 3 gol atmak yeterli kabul edilmiş. almanların bu konuda bir zamanlar genetik olarak disiplinli davranmışlar ve hat-trick e kural getirmişler: futbolcunun 3 golü, sağ, sol ayağı ve kafası ile atması.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Doğrunu öğrenmek gerek. :D
edit

gürol

ahmet abi bi ara bişey yazmıştı bu konuda.hatırladığım kadarıyla bir devrede bir takımın 3 gol atmasına denir demişti.yani futbolcu olarak değilde takımın bir yarıda attığı 3 gol.

konuya başka bi boyut getirdim sanki :)
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

[KralKartal]

Hat-Trick artik 3 gol atanlarada diyorlar...Yani bir cok anlamda kullanilabilir,
ki biri bana aynen sunu soylemisti
Hat-trick sadece BIR devrede (1. veya 2.) üc gol atarsa bir futbolcu hat-trick yapmis oluyor..
ilk devrede 1 gol sonra 2.devrede iki gol atinca olmuyor demisti..

ama bana gore, hat-trick 3x yapanlardir....genel anlamdada oyle kullaniliyor

tebrikler, Fatih Tekke umarim dahada cok goller atar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

bana babamda hattrick 3 gol arka arkaya atılırsa olur demişti.. bu arada tebrikler fatih..

carsi52

Bi maçta 3 goL atarsa bi futboLcu hatrick oLur.
TebrikLer Fatih Tekke.
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

8 mi vay be bizden baska yiyende varmıs
YÖNETİM İSTİFA !!!

CR7

danny'ye laf ettik ama o da boş değilmiş hani ama yine de çok fazla bir bedel avrupa piyasasına bakınca
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)