Ana Menü

Bunalımda

Başlatan ilhan mansız_melis, Ekim 04, 2008, 14:55:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Burak Yılmaz bunalımda

Fenerbahçe'de Burak Yılmaz huzursuz günler geçiriyor. Kiev maçı öncesi yaşanan olay Yılmaz'ı üzdü.  Sezon başında Manisa Vestel'den büyük umutlarla alınan ve başarılı bir kamp dönemi geçirmesine rağmen bir türlü ilk onbir şansı bulamayan Burak, Dinamo Kiev ile oynanan Şampiyonlar Ligi ikinci maçı öncesinde yaşadığı olay sonrasında bunalıma girdi.

Teknik direktör Luis Aragones, büyük bir skandala imza attığı maç kadrosuna önce UEFA listesine almadığı Deniz Barış'ı yazdı, ardından yaptığı hata ortaya çıkınca Burak Yılmaz'a sarıldı.

Kendine iyi bak

Bu gelişme Burak Yılmaz'ın maça moralsiz çıkmasına sebep oldu. Son anda 18 kişilik listeye adı yazılan Burak maçta sonradan oyuna girmesine rağmen konsantrasyon sıkıntısı yaşadı. Üç gündür idmanlarda isteksiz görünen Burak'a hem takım arkadaşları, hem de İdari Menajer Volkan Ballı yakın ilgi göstererek Kayserispor maçına hazırlamaya çalışıyor.

Takımın sıkıntılı günler yaşadığını dile getiren Volkan Ballı, "Daha yolun başındasın. Profesyonel bir futbolcu bu tip durumlardan sıyrılmayı bilmeli. Kendine iyi bak ve her an forma giyebilecek gibi hazırlan" ifadesini kullandı. 
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Gördün mü lan şimdi gününü.
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Fenere gitmekle hata yaptı..
Kim olsa giderdi ama...
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

Bu adamdan birşey olmaz
Since 1903

eRe

artıst olunca bısı oluncagını sanıyo
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Ne adamdı ya..

İlk maçını seyrederken sms atmıştım arkadaşıma

"Yeni C.Ronaldo geliyor"

olmadı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Fener'e gitmekle hata yaptı bence de
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

BerkAy1903

19o3

Alp Erdem

iyi olmuş ona zaten iyi oynayamıyordu