Ana Menü

Birbirlerine girdiler!

Başlatan CR7, Ekim 03, 2008, 21:06:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Birbirlerine girdiler!         
Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçların ardından hedef adam haline gelen Juventus Teknik Direktörü Ranieri, faturayı futbolcularına kesti.Futbolcuların, bir türlü kendisinin istediklerini yerine getirmediğinden şikayet eden deneyimli teknim adam, "Sezona başlarken her şey yolundaydı. Ancak gün geçtikçe futbolcular disiplinden uzaklaşmaya ve nerede olduklarını unutmaya başladılar. Ben bu kötü günlerin bir an önce sona ereceğine ve artık istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum" dedi.
Bugün Tuttosport Gazetesi'nde yer alan haberde de Ranieri ile futbolcular arasındaki gerilimin tavan yaptığı ileri sürüldü. Oyuncularını dün yapılan antrenmandan önce bir araya toplayan ve neden kötü gittiklerini oyuncularıyla paylaşan Ranieri, kaptan Del Piero'nun tepkisiyle karşılaştı.
Del Piero'nun performansından memnun olmayan Ranieri, oyuncusuna uyarılarda bulunduğu sırada "Bu takımda problem olan ben değilim. Kim problemse o gitsin" sözleriyle karşı karşıya kaldı. Uzun süren tartışma sonunda Del Piero, tesisleri terk ederek Ranieri'ye olan tepkisini gösterdi. Ranieri ve Del Piero ikilisinin Zenit ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçından önce de soyunma odasında tartıştığı iddia edilmişti.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Del Piero daha ne yapsın gol atıyor asist yapıyor
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.