Ana Menü

Angut İsyanlarda!

Başlatan CR7, Ekim 01, 2008, 19:24:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

ANTU İsyanlarda!          
01.10.2008 15:39:00
Fenerbahçe'nin en büyük taraftar oluşumlarından Antu'da Dinamo Kiev maçının yankıları sürüyor. Özellikle takımın durumunu yönetimin yanlış transfer politikalarına bağlayan mesajlar dikkat çekiyor.                      
Alexilgrande:
Destek yoktu doğru ama destek verecek adam nasıl versin 66 YTL´yi...
Ben açıkçası bir puan aldığımıza sevindim. En azından 0 puan olayının tekrarlanma ihtimali ortadan kalktı...

Batuhan Önder :
Ben bu parayı verecem birde üstüne bu futbolu görecem valla o bilet kursağımda kalır ve benden ses çıkmaz.

mckgn16:

Grupta ilk iki maç sonunda sonuncuyuz şimdi arka arkaya Arsenal'le oynayacağız. Allah yardımcımız olsun.

monster:
Maçı izlerken uyuyakalabilirdim...

ili34:
Arkadaşlar ben şimdi PES 2008 oynuyorum, Fenerbahçe - Dinamo Kiev 5-0 yapayım, biraz keyfim yerine gelsin kafa dağılsın.

Emre Yüksel:
Yazmamayım diyorum ama dayanamayacağım, şu bayram günü kalktık gittik stada, ya insan biraz sorumluluk alır, böyle rezalet olmaz bayramı zehir ettiler. Ne diyeyim herkesin keyfi yerinde taraftar hariç.

Serkan Yılmaz:
Benim şu son 3 ayda anladığım bir şey var:
İyi giden birşeyi bozarsan, o şey daha kötüye gider ta ki onu sürekli bozmayı alışkanlık olmaktan çıkarana dek.

Şakir Turna:
Maçtan geliyorum hep kötü oynadığımızdan yakınıyorsunuz. Bu Kiev 6s ye 5 çekerdi...

PsYcHoTrOn:
Son dakikalarda korner atıyorsun, kornere Guiza koşuyor diğerleri izliyor bu kadar olmaz...

ali222:
Şimdi de eleştirmeyeceksek, ne zaman eleştireceğiz takımı, teknik direktörü, yöneticileri, başkanı. Eleştirince kötü taraftar mı olunuyor?

NITRO:
Sorun Aragones'de değil, sorun Zico'yu gönderip transfer döneminin bitmesine 2-3 hafta kala hocayı getirip, transferleri kendi kafalarınca halledenlerde...
Ayıptır be...
Fenerbahçe'mi en kötü zamanında bile büyük bir heyecanla izlerdim, artik heyecan falan da kalmadı...
Yazık ettiler, efsane bitti.        
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

BerkAy1903

ßeter Olun Beter !!  :ahaha

Arsenal - Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla bekliyorum..
19o3

carsi52

ili34:
Arkadaşlar ben şimdi PES 2008 oynuyorum, Fenerbahçe - Dinamo Kiev 5-0 yapayım, biraz keyfim yerine gelsin kafa dağılsın.

Burda koptum işte.
Seviyorum ben bu angutLarı ya ;D
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

Alıntı yapılan: yg1903 - Ekim 01, 2008, 19:24:49

Alexilgrande:
Destek yoktu doğru ama destek verecek adam nasıl versin 66 YTL´yi...

her yerde ayni problem...yazik valla..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carlito1903

Adamlar isyan etmekte haklılar, bu gidişle bu sezon daha çook isyan ederler zaten...

ist.hatirasi/3-4

bizene ya adamlardan naparlarsa yapsınlar beter olsunlar...
YÖNETİM İSTİFA !!!

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: ist.hatirasi/3-4 - Ekim 02, 2008, 16:01:47
bizene ya adamlardan naparlarsa yapsınlar beter olsunlar...
arkadaşım burası Turcell süper lig bölümü algılayamadın galiba
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

angut :D

Ya herkes stad doluydu diyor ama ben mi göremedim bu insanları :D

Beter olun ulen beter olun :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.