Ana Menü

Kazım Kanat'a Saygısızlık !

Başlatan carsi52, Eylül 29, 2008, 15:03:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

KANAT`A SAYGISIZLIK..

Trabzonspor-Antalyaspor maçında yapılan saygı duruşu, Rahmetli Kazım Kanat`a saygısızlıkla son buldu..

Trabzonspor-Antalyaspor maçı öncesi Kazım Kanat için saygı duruşu yapıldı, Ancak Trabzonspor`lu taraftarların saygı duruşu süresince ıslıklamaları hiç yakışmadı. Olayı farkeden Hakem Fırat Aydınus yapılan bu harkete daha fazla izin vermeden saygı duruşunu kısa kesti..

haber1903
Bölünür senin için uykular!

ZeMaHŞeR

o hamsi kafalılar yapar...

onlarda saygı ne gezer...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Mattech

Beyinleri olmayan Taraftardan da bu beklenir..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

carlito1903

Gün gelir Trabzonspor camiasından da önemli bi değer göçüp gider o zaman yapılacak saygı duruşunda ADAMLIK neymiş bizden öğrenirler yarım akıllılar...

bkz.Kazım Koyuncu için yaptıklarımız...

eyup1903

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

KeePSaKe

insan olsaydınız saygı duruşunda bulunurdunuz ama siz insan değilsiniz !
Since 1903

saldır beşiktaş

beyin yok bu insanlarda zavallılar bir gün hesaplaşırız yapılan saygısızlık yanlarına kar kalmaz

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ÇARŞI55

AFFINIZA SIĞINARAK SÖYLÜYORUM Kİ ALAH ONLARIN BELALRINI.... SİZE YEMİN EDİYORUM Kİ GÖZLERİMDEN YAŞ AKARAK SÖYLÜYORUM Kİ ÇOK AYIP YAA HİÇ YAKIŞTIRAMIYORUM GERÇİ ONLARDA SAYGI NE GEZER