Ana Menü

Mourinho: “Ranieri önce İngilizce konuşmayı öğrensin!”

Başlatan CR7, Eylül 27, 2008, 23:46:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Mourinho: "Ranieri önce İngilizce konuşmayı öğrensin!"       

Inter menajeri Jose Mourinho, düzenlediği basın toplantısında bu kez de Juventuslu meslektaşı Ranieri'ye çatarak, önce kendi işlerine bakmalarını ve sonra başkalarını yargılamalarını söyledi.    
Cladio Ranieri son iki maçta Inter'i beğenmediğini söylemişti.    
Ranieri'nin bu açıklamasına sinirlenen Mourinho düzenlediği basın toplantısında meslektaşına sert çıktı.    
Ünlü hoca, "Ben İtalyancayı öğrenmek için uzun aylar boyunca günde beş saat çalıştım. Böylece medya ve taraftarlarla iletişim kurabilecektim. Ranieri ise İngiltere'de beş yıl çalıştı. Ancak sadece "good morning" ve "good afternoon" diyebiliyor. Böyle bir insanın bana karışmasına tahammül edemem" dedi.    
Bu açıklama iki menajer arasında gerginliği daha da arttıracak gibi gözüküyor...                                                                                           
Mourinho'ya ayrı bir bölüm açılmasını talep ediyorum... :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

:ahaha

Bu adama hastayım. Futbolun kesinlikle bu tip insanlara ihtiyacı var.
edit

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

Guti ORÇ.

bu adam Türkiyeye gelse duramaz burda 2 günde kovarlar kim olduğuna bakmadan :)

+18 !

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

Jose Mourinho takımı Inter'in dün hakem yüzünden mağlup olduğunu söyledi ve Materazzi'ye tepki gösteren Milan taraftarının ırkçı taraftarlar kadar kötü olduğunu söyledi.

Dün akşam oynanan Milano derbisini Ronaldinho'nun golü ile Milan kazanmıştı. Inter'den Burdisso ve yedek kulübesinde oturan Materazzi kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Mourinho ise taraftarın Materazzi'ye gösterdiği tepkiye kızarak Milan taraftarlarının ırkçı taraftarlar gibi dedi.     

Mourinho açıklamalarına: "Eğer ırkçılığa karşı biri varsa o da benim. Ancak taraftarın Materazzi'nin şahsına annesine karşı söylene tezahüratları anlamıyorum. Tekrar söylüyorum. Irkçı değilim. Ama neden ırkçı tezahürat eden taraftarlar cezalandırılıyor da dün akşamki gibi tezahürat edenler cezalandırılmıyor anlamakta güçlük çekiyorum" diyerek devam etti.

Mourinho hakem hatalarının galibiyetlerini engellediğini belirterek: "Bence Burdisso'nun iki kartı da yanlış ve hakem Adriano'nun penaltısını verse bu maçı biz kazanırdık. Hakemler takdir hakları sürekli aleyhimize kullanılırken kazanmak zor. Ama ben yine de hakemler hakkında konuşmak isteniyorum" diyerek sözlerini noktaladı. (goal.com)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)