Ana Menü

30 EyLüL SaLı 21:45 Fenerbahçe-Dinamo Kiev

Başlatan carsi52, Eylül 27, 2008, 00:38:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Fener tribünlerinde yumruk yumruğa kavga çıkmış..
19o3

carsi52

Bölünür senin için uykular!

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Eylül 30, 2008, 23:47:31
fenerbahçe nasıl oynadı..
Kısa bir özet verirmisiniz?

Kısaca Özetleyim..

Fenerbahçenin atağı bile yok saylabilir..

Pas hataları..

Dinamo kiev beraberliğe razı bir futbol sergiledi..

Yoksa çok rahat alırdı burdan 3 puanı..
19o3

CR7

azizeyi istifaya davet etmişler
stad ışıkları hemen kapatılmış bu yüzden :D :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

BJK_Kübra

iyi olmuş :) kapatmasalarmış keşke de daha çok olay olsaymış :)
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

CR7

kör olur badem gözlü olur kel olur sırma saçlı olur :D

stajyer zico'yu gönderdiler şimdi arıyorlar :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

melankolizm

d. kievin ofsayt diye bir atağını kestiki hakem bir den turkcell süper ligte sandım kendimi :)

NoPasaran

Aragonesin açıklamalarına bakın :-\ Başka maçımı seyrettik :-\

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Dinamo Kiev karşısında aldıkları 0-0'lık sonuçtan memnun olmadığını belirterek, ''Tüm zorlukları göğüsleyebileceğime inanıyorum'' dedi.

Maçtan sonra basın toplantısında soruları yanıtlayan İspanyol çalıştırıcı, ''Bu sonuç size olan baskıyı azalttı mı?'' sorusuna verdiği yanıtta, şunları söyledi:

''Sonuç konusunda evet memnun değilim. Kazanmayı hakeden taraf olarak göze çarptık. Herkes bunu gördü. Ben futbolda uzun yıllardır çalışıyorum. Defalarca bu tip durumlardan geçtim. Ülkemde üzerimdeki baskıyı da herkes biliyordu. Bu tip durumlardan her biçimde kurtulabileceğimi ve bu durumu daha iyiye taşıyacağıma, tüM zorlukları göğüsleyebileceğime inanıyorum.''

Dinamo Kiev karşısında özellikle ikinci yarıdaki oyundan memnun kaldığını ifade eden Aragones, ''Hiç pozisyon vermeden bir devre geçirdik ve sayısız gol pozisyonu bulduk'' dedi.

"KORKAN TAKIM DINAMO KIEV'Dİ"

Aragones, bir soruya verdiği yanıtta da sahada korkan takımın Dinamo Kiev olduğunu dile getirdi.

''Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki korkak denebilecek taktiği, Aragones'in Dinamo Kiev'e karşı daha önce başarılı sonuç alamamasından mı kaynaklandı?'' sorusuna verdiği yanıtta Aragones, ''Bu konuyla ilgili kesinlikle böyle bir yorum gereksizdir. Uzun zaman önce oynanmış bir maçtır. İlk 15 dakika çok etkili presle golü aramak için sahaya çıktık. Kesinlikle korku yoktu. Korkan bir takım arayacaksak, korkan takım Dinamo Kiev'di'' diye konuştu.

Bir İspanyol gazetecinin Guiza'yı eleştiren sorusu üzerine Aragones, ''Bu tip konularda gazetecilerle polemiklere girmem. Bence Guiza verimli. Ben ondan verim alıyorum ki sahaya sürüyorum'' dedi.

Aragones, bu sorular üzerine toplantıdan ayrılmak istedi, ancak birkaç soru daha gelmesi üzerine toplantıyı sürdürdü.

Bu arada ikinci yarıda oyundan alınan Alex'in, omuzundan sakatlandığı için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Öte yandan, maç sonunda protokol tribün girişi önünde bir grup Fenerbahçeli taraftar, ''Yönetim istifa'' tezahüratları yaptı.

Kaynak: sporx.com
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Hehe febe büyük bir patlama yaptı bugün :)
Since 1903

carlito1903

Çok sıkıcı bi maçtı, bu sene Avrupa'da bi cacık olmaz fenerden...

carlito1903

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu maç sonrası bir hışımla canlı yayına geldi, maçı anlatan Ertem Şener ve Uğur Meleke'yi fırçaladı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, Dinamo Kiev maçı sonrası, staddan canlı bağlantılar yapan Star ekibine fena patladı.

Maç sonrası Aziz Yıldırım ve yöneticilerin sahaya inmesinden sonra, ışıkların kapatılması konusunda polemik yaşayan Uslu, canlı yayını, 'Bırakın bu işleri ayıp ya' diyerek terketti. İşte canlı yayında yaşanan gergin anlar:

http://www.akilli.tv/video/246539/haber7com-Fenerbahce-Dinamo-Kiev.aspx

ilteriş

Alıntı yapılan: carlito1903 - Ekim 01, 2008, 10:48:22
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu maç sonrası bir hışımla canlı yayına geldi, maçı anlatan Ertem Şener ve Uğur Meleke'yi fırçaladı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, Dinamo Kiev maçı sonrası, staddan canlı bağlantılar yapan Star ekibine fena patladı.

Maç sonrası Aziz Yıldırım ve yöneticilerin sahaya inmesinden sonra, ışıkların kapatılması konusunda polemik yaşayan Uslu, canlı yayını, 'Bırakın bu işleri ayıp ya' diyerek terketti. İşte canlı yayında yaşanan gergin anlar:

http://www.akilli.tv/video/246539/haber7com-Fenerbahce-Dinamo-Kiev.aspx

Hahaha Allahım bu nasıl bir kulüptür.. Sanki gol attılar da Uğur Meleke ile Ertem Şener iptal etti. :D

NoPasaran

Dün seyrettim o anı. Ayıp ya..Yeniliyorsan git başkasına kız kardeşim spikerden ne istiyorsun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net