Ana Menü

Fırat Arslan Unvan Maçında

Başlatan BerkAy1903, Eylül 25, 2008, 17:38:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Fırat Arslan unvan maçında 

WBA yarı ağır sıklet dünya şampiyonu Fırat Arslan, Cumartesi günü Hamburg'da kemerini korumak için Panamalı boksör Guillermo Jones ile yapacağı karşılaşma öncesi, ''Dünya şampiyonluğunu elimden almak kolay olmayacak'' dedi.   Karşılaşma için antremanlarını sürdüren, unvanını koruyacağını ve maç için çok iyi hazırlandığını belirten Arslen, ''Boks yaşamım boyunca dünya şampiyonluğu için çalıştım. Jones mutlaka çok iyi bir boksör. Ancak, dünya şampiyonluğunu elimden almak kolay olmayacak. Unvanımı ve kemerimi koruyacağıma inanıyorum'' dedi.
Arslan, Hamburg kentindeki Color Line Arane Salonu'nda yapılacak 12 raundluk müsabakayı kazandığı takdirde hem kemerini korumuş olacak hem de 500 bin Avro kazanacak. Arslan, şimdiye kadar yaptığı 33 karşılaşmanın 29'unu kazandı, 3 maçta yenildi ve bir maçta da berabere kaldı. Panamalı rakibi Jones ise yaptığı 40 müsabakadan 35 galibiyet, 3 yenilgi ve 2 beraberlikle ayrıldı.

19o3

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BerkAy1903

Fırat Arslan nakavt oldu
A.A.   28 Eylül 2008 

Yarı ağır sıklette WBA Dünya Şampiyonu olan Türk kökenli Alman boksör Fırat Arslan, bu akşam Hamburg kentindeki karşılaşmada, Panamalı rakibi Guillermo Jones'a teknik nakavtla yenilerek dünya şampiyonluğu unvanını yitirdi.

Karşılaşmanın 9. raunduna dek Guillermo Jones ile başabaş bir mücadele veren Fırat Arslan, 10. raundda rakibine teknik nakavtla yenildi.

Böylece Jones, yarı ağır siklette yeni WBA Dünya Şampiyonu oldu.

Maçta dudağı yarılan Fırat, açıklama yapamadan soyunma odasına giderken, Jones ise bu unvan için çok çalıştığını ve Tanrı'nın kendisine güç verdiğini söyledi.

19o3

ilhan mansız_melis

Rakibi ayı gibiydi ya nakavt olması kötü oldu
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

BJK_Kübra

Valla dün izledim tabiki maçı benden kaçmaz :) ama Fırat fena dayak yedi ya ayrıca zaten okadar yakın dövüştüler ki iyi dayandı ikiside gerçekten ama Fırat sağlam vursa hep içerde olmayıp biraz yumruklardan kaçıp saldırsa rakipten daha güçlüydü rakibi ondan uzundu ama kas yoktu fırat öyle değil sağlam vursaydı çok daha iyi olurdu rakipte fazla bişey olmasa da bizimkine karşı çok iyiydi ve çokta iyi dövdü yani boksu sevmeme ve yapmama rağmen zor baktım artık kanlar yüzünden kötü oldu yenilmemiz tabi ama napalım artık ilerde geri alır inşallah ünvanını..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

BerkAy1903

19o3

ZeMaHŞeR

Ben dün akşam bayılıyordum ...

ne kan aktı ya...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

BJK_Kübra

Valla maçtayken böyle kan görsem dövmem inerim ringten heralde ne dayak yedi yaa:( :(

www.bbskd.org

carlito1903

Fırat antrenörünün kurbanı oldu bu maçta...

[KralKartal]

vay be... O kadar tanitim yapti, o kadar sov yapti...

Birde nakavt olmus...

Yazik... beklemiyordum...

Telafi eder umarim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

BerkAy1903

Adamın Telafi Etcek Durumu Kalmamışkı ;D
19o3

BJK_Kübra

bukadar dayak yedi ne antrenör kurbanı kendi dövüşüyo sonuçta yani

www.bbskd.org

carlito1903

Antrenörü 'bırak sana vursun yorulacak sadece savunma yap' dedi ve bu taktik ters tepti, bu antrenör hatası değil mi ?