Ana Menü

Benzama 100 Milyon Euro

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 23, 2008, 17:04:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Lyon'un genç yıldızı Karim Bnezema'yı transfer etmek isteyen takımın 100 milyon euroyu gözden çıkartması gerekiyor.

Fransız kulübünün başkanı Jean Michel Aulas, Benzema'nın sözleşmesindeki maddeye göre; transferi gerçekleştirmek isteyen takımın, Lyon'a 100 milyon euro bonservis bedeli ödemek zorunda olduğunu açıkladı.

Lyon ile geçtiğimiz aylarda sözleşme yenileyen Benzema'nın anlaşmasının bitiş tarihi ise 2013.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

salvador

www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Non Mollare Mai

Ne ediyor yaa.. Tamam iyi adam ama 100 milyon euro ne demek.. Saçmalamış başkanları.
edit

Guti ORÇ.

100 milyon etmez bu adam..başkan kafayı yemiş olmalı....

[KralKartal]

He canim... Boboda 150 milyon
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

bu bana geçen yılın haziran aylarında barcelona başkanının ronaldinho için 100 milyon euro istemesini çağrıştırdı

umarım lyon başkanının da hayalleri suya düşmez
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

cıty chelsea gıbı takımlar varken herkes artık ucmus durumda oyuncu satarken
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

carsi52

Kısa zamanda yere çakıLır merak etmeyin ;D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Premier Lig ekipleri Manchester City ve Manchester United, Lyon'un genç yıldızı Karim Benzema'yı transfer edebilmek için kıyasıya bir yarış halinde.

İngiliz News of the World gazetesinin haberine göre; Manchester United ve Manchester City, Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde Benzema'yı kadrolarına katmak istiyorlar ve transfer için gereken bonservis bedelini ödemeye hazırlar.

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, geçtiğimiz günlerde, Benzema'yı isteyen kulübün, 100 milyon euroluk bir bonservis bedelini ödemeyi göze alması gerektiğini açıklamıştı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan