Ana Menü

Yattara gidiyor mu ?

Başlatan Non Mollare Mai, Eylül 23, 2008, 14:37:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Yattara ayıp ediyorsun be

Yapılanma yaşarken ne gereği var şimdi bu sorunlara..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Katara gidicekse hiç gitmesin trabzonda kalsın daha iyi
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

saldır beşiktaş

Trabzonspor'un, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'yı transfer etmek isteyen Katar'ın Al Sadd Kulübü ile prensipte anlaştığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün mali saymanı Mahmut Aksu, Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Fortis Türkiye Kupası 2. kademede Kardemir Karabükspor ile yapacağı karşılaşma öncesi, basın mensuplarının, Yattara'nın transferi konusundaki sorularını yanıtladı.

Aksu, Yattara'yı transfer etmek isteyen Al Sadd Kulübü yetkilileriyle prensipte anlaştıklarını belirterek, ''Küçük pürüzler var. Onlar giderildiğinde, bu gece imza atılacak'' dedi.

Bordo-mavili kulübün, bu transferden, 10 milyon 800 bin Avro alacağı öğrenildi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Paranın açamadığı kapı yok :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Alp Erdem

gitsin ya bizde biraz olsun rahatlarız trabzonun şampiyon olma ihtimali düşer

BerkAy1903

19o3

melankolizm

basın toplantısını izledim.

bir çok kişiye bakıyorum , giderkende Trabzon'a çok iyi para kazandırıyorum dedi. Kendisi için iyi olacağını söyledi.

bizim içinde iyi :D, güle güle parayı al oynama, 1 sene sonra gel yine

Non Mollare Mai

Valla gitmesine üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
Onu izlemek büyük zevkti ve büyük hayranlık duyuyordum kendisine.
Yolu açık olsun. Bu zamanda giderek Trabzon'a da moral açısından darbe vurdu, tek iyi yönü bu. Onun harici, maddi açıdan baya karlı çıktı Trabzon.

Ah Yattara futbolu düşünsen ne büyük futbolcu olurdunda işte, paranın gözü kör olsun.
edit

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: çArşı_alp - Eylül 24, 2008, 21:50:59
gitsin ya bizde biraz olsun rahatlarız trabzonun şampiyon olma ihtimali düşer

trabzonsporun şampiyon olacağını sanmıyorum
ben yattaranın gitmesine üzüldüm
trabzon diğer ezeli rakiplerler oynadığı zaman yattaraya güveniyordum
şimdi benim için trabzon sıradan takım haline geldi
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Non Mollare Mai

Önce gitmek istiyor dendi, sonra bu isteğini kendisi açıkladı, taraftardan izin istedi! Sonra gitti haberleri çıktı ama işte son gelişme; Yattara "en azından şimdilik" Trabzonspor'da kaldı! Gineli oyuncunun Katar ekibi Al Sadd'a transferi, çıkan pürüzden ötürü ertelendi, hatta belki de olmadı!

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferinde pürüz çıktığı bildirildi.

Kulüp genel saymanı Mahmut Aksu yaptığı açıklamada, Yattara'nın transferinde kulübün istediği koşulların gerçekleşmediğini söyledi.

Katar kulübünün, transfer dönemi bittiği halde saat 24.00'e dek izin aldığını ifade eden Aksu, ''Bu süre sonunda transfer gerçekleşmedi. Yarın yine ek süre alırlar ve görüşme talep ederlerse onu bilemeyiz. Ama herhangi bir anlaşma olmadı. Yattara, bugün takımın 11.00'deki antrenmanına katılacak'' diye konuştu.
edit

NoPasaran

Bugün hallederler bence..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

böyle bi futbolcunun gidecegi yer zayif bi lig olmamali
basinda gecen rakamlara göre cokda bi para kazanmayacak
tek derdi para ise ona o parayi verecek bir sürü takim cikar
giderse trabzon icin cok büyük kayip olur
trabzonun tutumunuda anlamiyorum,yeni bi yapilanmaya giriyorlar,cok iyi transferler yapiyorlar sonrada ellerindeki en büyük yildizi veriyorlar
aynen gökdeniz ve fatih örnegindeki gibi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Kendisine yazık etti büyük kulüplerde oynamak varken katar da ne işin olur ama doğru dediğiniz gibi

paranın gözü kör olsun
Since 1903