Ana Menü

Süper Ligin Gizli Lideri Bursaspor!

Başlatan CR7, Eylül 22, 2008, 13:51:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Sivasspor'un, 14 Eylül'de oynadığı Bursaspor maçındaki isim listesinin, Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olduğu kararını verdi.   Yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi;

''Yönetim Kurulu, genel sekreter vekillerinin 8 Ağustos 2007 tarihinde Ankaraspor A.Ş'ye, 19. Eylül 2007 tarihinde Çaykur Rizespor Kulübü'ne, 11 Ağustos 2007 tarihinde Kayserispor Kulübü'ne, 10 Ağustos 2007 tarihinde Ankaraspor A.Ş'ye, 08 Ağustos 2007 tarihinde Trabzonspor A.Ş'ye, 22 Ağustos 2008 tarihinde Ankaraspor A.Ş'ye, 20 Ağustos 2008 tarihinde Trabzonspor A.Ş'ye, 14 Ağustos 2008 tarihinde Kayserispor A.Ş'ye vermiş olduğu resmi yazılarla sabit olan yerleşik uygulaması göz önünde bulundurularak, Sivasspor'un, Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına aykırı bir davranışının bulunmadığına karar verdi.''

Açıklamada, müsabaka sonuçlarının bu nitelikteki saha dışı ihlaller nedeniyle değişmemesi gerektiği yönündeki spor hukuku ilkesini ve anılan hükmün UEFA talimatlarındaki düzenlemelere de aykırı olduğu dikkate alınarak, yaptırımı son derece ağır olan bu statü hükmünün bir an önce UEFA düzenlemelerine uygun bir hale getirilmesi için Hukuk Kurulu'nun görevlendirildiği bildirildi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Hukuk Kurulu aracılığıyla incelemeye aldığı Turkcell Süper Lig'in 3. haftasındaki Sivasspor-Bursaspor maçı hakkında son kararı verdi!

14 Eylül 2008 tarihinde oynanan karşılaşmada Sivasspor'un müsabaka isim listesinin Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olup olmadığı hususunun  incelediği toplantıda, karar Sivasspor lehine çıktı!

Futbol Federasyonu'nun Levent'teki Merkez Binası'nda toplanan yönetim kurulu uzun süren görüşmelerin ardından açıklamayı yaptı! 

Ajansspor.com tarafından bu açıklamadan daha önce dışarıya yansıyan haberlere göre verdiği bilgi bu şekilde doğrulanırken, "Sivasspor'un esame listesinde bir hata yapmadığı ve maçın sonuçlandığı gibi (3-1) kırmızı beyazlı ekip lehine tescil edildiği belirtildi.

-TFF'DEN AÇIKLAMA-
Konu ile ilgili TFF aşağıdaki açıklamayı yaptı;

Yönetim Kurulu, TFF Genel Sekreter Vekillerinin 08.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ.'ye, 19.09.2007 tarihinde Çaykur Rizespor Kulübü'ne, 11.08.2007 tarihinde Kayserispor Kulübü'ne, 10.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ,'ye, 08.08.2007 tarihinde Trabzonspor AŞ.'ye, 22.08.2008 tarihinde Ankaraspor AŞ.'ye, 20.08.2008 tarihinde Trabzonspor AŞ.'ye, 14.08.2008 tarihinde Kayserispor AŞ.'ye vermiş olduğu resmi yazılarla sabit olan yerleşik uygulaması göz önünde bulundurularak, Sivasspor'un Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına aykırı bir davranışının bulunmadığına karar verdi.

Yönetim Kurulu ayrıca, müsabaka sonuçlarının bu nitelikteki saha dışı ihlaller nedeniyle değişmemesi gerektiği yönündeki spor hukuku ilkesini ve anılan hükmün UEFA Talimatlarındaki düzenlemelere de aykırı olduğunu dikkate alarak, yaptırımı son derece ağır olan bu statü hükmünün bir an önce UEFA düzenlemelerine uygun bir hale getirilmesi için Hukuk Kurulu'nu görevlendirdi.
edit

carlito1903

Liderlik hayali kuran sürüngenlerin hayali suya düştü ;D

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

lejyonerhy

Ya abi bunlar 1 hafta lider olur 2 hafta lider olur sallayın şunları:D
Bu sene trabzon bjk gs gider gene anadoludan kayseri sivas daha toplu oynuyor.Demedi demeyin bu sene Bursa 10.olacak

ilhan mansız_melis

yazdığınız gibi 1 hafta kalırlar orada
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.