Ana Menü

Süper Ligin Gizli Lideri Bursaspor!

Başlatan CR7, Eylül 22, 2008, 13:51:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Süper Ligin Gizli Lideri Bursaspor!          
21.09.2008 23:43:00
Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında Sivasspor'un Bursaspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada da bir "esame listesi" skandalı patlak verdi. Bursaspor, Salı günü ligin lideri olacak. İşte açıklamalar:                      
Bursaspor As Başkanı Lütfü Türkkan'dan aldığımız bilgiye göre , 14.09.2008 tarihinde oynanan Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasında, ev sahibi ekibin kadrosunda yer alan "İzzet Affetmez (26 Mayıs 1988 doğumlu)" isimli oyuncunun Sivas altyapısında sadece bir sene forma giydiği, "2 Yıl Altyapıda Oynamış Oyuncu" özelliği taşımadığı, 1 yıl altyapıda oynadıktan sonra Üsküdar Anadolu'ya kiralandığı tespit eden Bursasporlu idareciler, maçtan 2 gün sonra Futbol Federasyonuna itirazda bulunmuşlar.
TFF'den yapılan açıklamada "Turkcell Süper Lig'de mücadele eden hiçbir kulüp tarafından yazılı başvuruda bulunulmadığı" belirtilse de Bursaspor cephesi, böyle bir itirazda bulunduklarını belirtiyor.
Salı günü yapılacak toplantıda Sivasspor'un hükmen mağlup olması beklenirken, Bursaspor'da elde ettiği galibiyetlerin ardından namağlup, 4 maçını da kazanmış olarak zirveye oturacak.
Bakalım İzzet Affetmez'i TFF affedecek mi?
(*) Medyaspor
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Non Mollare Mai

Sivas geçen sene Trabzon'dan hükmen aldığı 3 puanla sezona haksız puanlarla başlamıştı. Bu sene tam tersi oldu. Bu onların havasını bozabilir. Bakalım ne karar çıkacak.
edit

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

Turkcell Süper Lig                
Turkcell Süper Lig'te ne var ne yok hepsini burada ayrım yapmadan konuşuyoruz..             
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

Biliyorum merak etme ama o zavallıları ....

oruçlu oruçlu ağzımı bozmayım...

gürol

bırakın çocuklar oyalansınlar sevinsinler biraz...
yorum yapmaya dahi deymez
önemli olan lig sonunda lider olmak.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Alp Erdem

onlar lig sonunda bırakın şampiyon olmak küme düşmemek için uğraşacaklar

saldır beşiktaş

Eş cinselerinde sevinme hakları vardır bırakın sevinsinler
Sezon sonunda sevinen biz olacağız nede olsa
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Eylül 22, 2008, 15:54:39
Eş cinselerinde sevinme hakları vardır bırakın sevinsinler

:ok

Hadi sevinsinler bakalım...

Alp Erdem

şu an bayram yapsınlar  34. hafta görecez kim bayram yapıyo

carsi52

Ya 13 puan versinLer yine bursadan bi cacık oLmaz ;D
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

TFF yönetiminde, Sivasspor'un hükmen mağlup edilmesini gerektiren bir durumun söz konusu olmadığı görüşü ağır bastı. Yarın gerçekleştirilecek toplantıda bu görüş resmiyet kazanacak! İşte ayrıntılar:
TFF yönetim kurulu üyeleri arasında "Tescil tarihinin esas kabul edilmesi gerektiği, mevzuatta 'futbolcunun kiralık gittiği dönem sayılmaz' şeklinde açık bir hüküm olmadığı, Sivasspor'un  İzzet Affetmez adlı futbolcusunun Üsküdar Anadolu'da kiralık oynadığı dönemin de sürenin içine dahil edilmesi gerektiği" görüşü ağır bastı.

Bugün futbol kulislerinde konuşulan ve cevabı bulunamayan konu ise şu: "TFF dün akşam saatlerinde neden açıklama yapma gereği hissetti?"

TFF yaptığı açıklamada: "Türkiye Futbol Federasyonu Bilgi İşlem Departmanı ve Profosyonel İşler Müdürlüğü bu müsabaka  ile ilgili  Lig Müsabakaları Statüsünün 7.maddesine göre aykırılık olup olmadığı konusunda hukuki inceleme talebiyle TFF Yönetim Kurulu'na başvurmuştur" diye duyurmuştu...

Peki, bu duyuruyu hangi amaçla yaptı?

Kendi iç bünyesindeki bir işleyişi, daha inceleme tamamlanmadan ve karar aşamasına gelinmeden HANGİ GEREKÇEYLE KAMUOYUNA DUYURDU?

Öyle ya, TFF Bünyesinde görev yapan Profosyonel İşler Müdürlüğü, yönetim kuruluna böyle bir başvuruda bulunmuş olması normaldi. TFF yönetim kurulu da, Pazartesi günü veya açıklandığı şekilde Salı günü toplanır, başvuruyu karara bağlar, ardından kararını açıklardı... Ama öyle olmadı... Konu kamuoyunun önüne atıldı ve kenara çekilindi... Olayın kamuoyunda tartışma konusu olmasına, her kafadan bir ses çıkmasına izin verildi.

Bursaspor kulübünün bir açıklaması olmamıştı... Sivasspor kulübünün de bir açıklaması yoktu... TFF HANGİ NEDENLE KAMUOYUNA DUYURDU? Bu bilgi yayıncı kuruluş ve TFF resmi internet sitesinde eşzamanlı olarak ne hesaplanarak duyuruldu?

Bizim aklımıza bir şeyler geliyor ama, hiç de inanmak istemiyoruz.

"Acaba TFF bu esame konusunu sulandırarak, geçtiğimiz yıl Trabzonspor - Beşiktaş maçı nedeniyle patlak veren ve yarın şifreleri Medyaspor'da yayınlanacak olan  "ESAME SKANDALI"nın sorumlularının üzerinde oluşacak baskıyı, bu konuyu ortaya atarak bertaraf mı etmek istiyor?" şeklinde düşünmeden edemiyoruz...

Çünkü, güvenilir kaynaklardan aldığımız haberlere göre, TFF'nin "Lig Müsabakaları Statüsünün 7.maddesini değiştirerek, hükmen mağlubiyet cezasını kaldırmaya hazırlandığını ve artık sorumluluktan kaçamayacak kadar köşeye sıkışan kendi başkanvekilini kurtarmayı planladığını" öğreniyoruz...

Ne diyelim?

En azından TFF'nin dünkü açıklamasıyla, sistem bilgisayarlarının yeniden çalışmaya başladığını öğrendik, teknolojik açıdan çok sevindik, diyelim...

Lütfi Arıboğan 15 gün önce açıklama yapmış, "çalışmıyor" demişti... Baktıracağız, demişti...

Demek ki bu arada servis gelmiş, bakım yapılmış... Tıkır tıkır işlemeye başlamış...

Elektrikler kesilmezse, problem yok... Hak, hukuk, adalet, herkese eşit mesafe....

Tebrikler...

Kaynak:Medya spor
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

19o3

ist.hatirasi/3-4

ts-bjk maçında olayı ortaya çıkaran mecnun odyakmaz şimdi kıvırıyor.=))
YÖNETİM İSTİFA !!!

keskinli

hakaret etmemeye özen gösterin!söz konusu kim olursa olsun bu forumda seviye düsmesin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin