Ana Menü

Nihat Kahveci sahalara dönüyor

Başlatan carsi52, Eylül 21, 2008, 16:56:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türk Milli Takımı'nın Hırvatistan ile oynadığı maçta sakatlanan Nihat Kahveci, sahalara geri dönüyor.   İspanya'nın Villarreal kulübünün futbolcusu Nihat, yarın deplasmanda Numancia'ya karşı oynanacak lig maçının kadrosuna alındı.
20 Haziran'daki maçta sağ ayak adalelerinde yırtılma meydana gelen ve ameliyat olan Nihat'ın tamamen iyileştiği belirtildi. Teknik direktör Manuel Pellegrini tarafından ligin 3. maçında kadroya alınan Nihat, beklenenden önce iyileşme kaydetti.
Pellegrini, Türk futbolcunun tekrardan takıma dahil olmasıyla ilgili, ''Çok önemli bir forvet oyuncusu, serbest vuruşlardaki becerisi ve golleriyle rakip için farklı bir tehlike'' yorumunda bulundu.
Kaynak : AA
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Buna çok sevindim bir an önce Milli Takıma döner umarım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Dun oynadi bile, asist gibi birseyde yapti :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

saldır beşiktaş

EURO 2008'de sakatlanan Milli futbolcumuz Nihat Kahveci, Villarreal forması ile sahalara tabanca gibi döndü.

Villarreal'in dün Numancia'yı 2-1 yendiği maçın 68. dakikasında oyuna giren Nihat Kahveci, 76. dakikada Llorente'nin attığı golde de asisti yapan isim oldu ve takımının üç puanı almasına katkı sağladı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

bomba gibi döndü
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

3 ay dediler tam 3 ay sonra döndü, lig daha yeni başladı çok şey kaçırmadı, bu seonda gollere devam inşallah...