Ana Menü

Kayseri - PSG

Başlatan ZeMaHŞeR, Eylül 18, 2008, 10:51:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

MUHTEMEL 11'LER
STAT: Kayseri Atatürk
SAAT: 21.00
HAKEM: Bernie Raymond 

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Delio Toledo, Aydın Toscalı, Ali Turan, Eren Güngör, Alioum Saidou, Mehmet Topuz, Mehmet Eren Boyraz, Matias Escobar, Julius Aghahowa, Tevfik Köşe

PSG: Mickaël Landreau, Ceará, Zoumana Camara, Mamadou Sakho, Sammy Traoré, Claude Makelele, Stéphane Sessegnon, Jérémy Clément, Jérôme Rothen, Ludovic Giuly, Luyindula
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

husoeagle

bol şanslar kayseri
kezman oynamıyormu ya

Non Mollare Mai

Kayseri'ye başarılar ben yenebileceklerini düşünüyorum.

Herhangi bi kanal veriyor mu maçı ?
edit

ZeMaHŞeR

STAT: Kayseri Atatürk
SAAT: 21.00
HAKEM: Bernie Raymond 
YAYIN: D-Smart

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Mattech

Hadi bakalım kayseri... SEn yeter gerisi gelir zaten...
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

carlito1903

Son 4  5 yılın en iyi PSG'sine denk geldi Kayseri bu bakımdan şanssızlar ama ben yine de Kayseri'den iyi bi sonuç bekliyorum...

Mattech

Abi zaten KAyserin sagı solu belli olmayan bir takim.. Ligte gol yemedi 3 hoftada ama 1 gol attı :) Topuz gününde olursa  maç belli olmaz derim..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

husoeagle

Topuz böyle maçları sever.

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

burak abi çok doğru soylüyosun son yıllarda olan ve olabilecek en iyi psg kayseriye çıktı ama ben kayseriye inanıyorum en azından 2-1 gibi tek farklı bi skorlar galip gelecekler
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

Kayserispor 1-0 Kazanır..
19o3

carsi52

Bu maçı kazan be kayseri :)
Bölünür senin için uykular!

ZeMaHŞeR

GOL 6. Dakikada PSG'nin sağ kanattan kullandığı köşe atışında arka direkte bulunan Kezman meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.