Ana Menü

Nihat Klüp Televizyonu İçin Şarkı Söyledi

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 17, 2008, 14:25:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Villarreal'in başarılı oyuncusu Nihat Kahveci, kulübünün televizyonu için şarkı söyledi.

Villarreal'de Nihat Kahveci ve bazı takım arkadaşları kulübün resmi televizyonu için "Violeta" adlı şarkıyı söyledi.

Gonzalo, Cazorla, Diego ve Pires'in de aralarında bulunduğu bir grup takım arkadaşı ile "Violeta" şarkısını seslendiren Nihat, şarkıyı tam söyleyemediği yerlerde "kayıtta mısınız?" derken, şarkının sonu da Nihat'ın "biliyorum biliyorum kayıttasınız!" sözleriyle bitiyor.

Villarreal, ligde son oynanan Deportivo maçında El Madrigal Stadı'nda taraftarlarına dev ekrandan futbolcularının ağzından "Violeta" şarkısını dinletirken, klibi internetteki resmi sitesine de koydu.
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2726
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

video linkini verdim en alta tıkla izle istersen
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.