Ana Menü

Porto-Fenerbahçe 17 Eylül Çarşamba 21:45

Başlatan Cem Goren, Eylül 14, 2008, 12:07:58

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Lisandro biraz daha becerikli olabilse maç ilk yarıda 3 4 olurdu çok rahat ama olmadı, bu sonuçta güzel fena değil :)

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

salvador

porto nedir yeneriz ederiz dersini yaparsınız lafla ama oyuna geldimi yapamazsınız
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Kralkartal21

Hehehehh..

Fenerbahçe'liler ilk 15 dakikada 2 gol yeyince yusuf yusuf oldu..Bu korku onlara yetti..Bir an ben bile farka gider mi diye düşündüm..
Fener'den anlaşılan o ki bi cacık olmaz berbat oynuyorlar..Porto biraz daha becerikli olsaydı 4-5 olurdu..

Arkadaş(fb li) 7 olsunda 8 olmasın diye dua etmiş ya..  :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

aragonesin yanlış kadro seçimi-yasin volkan carlos-lugano yapımı goller ve sozüm ona 50.000.000$ lık fenerbahce;D;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Alp Erdem

son dakikalarda  gol yiyecek porto diye öldüm öldüm dirildim

Cem Goren

2-0dan sonra bi an tarihi fark geliyo sandım babamın yüzüne bi baktım sonra ama olmadı kısmet değilmiş
artık tarihi farkı arsenal atarr
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

Porto galibiyete inanamıyor
Şampiyonlar Ligi G grubu 1.tur karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Portolular hala galibiyete inanamıyor.

Portoluların sevinci ve şaşkınlığını Porto kaptanı Pedro Emanuel, "Bu galibiyeti sanki final oynamış gibi kutluyoruz" sözleri dile getiriyor.

Record Gazetesi'ne maçı yorumlayan kaptan Emanuel "Ne mutlu bize ki bunu başardık. Bu bizim için çok zorlu bir dönemeçti ancak maç boyunca Fenerbahçe'nin bize yarattığı tüm güçlükleri aşmayı başardık" itirafında bulundu.

19o3

RCA

size söylüyorum bu bjk bu portoyu dün çime gömerdi !! sonrada bize güçlü gruba düştük demesinler gecen sene cska psv takımlarıyla eşelştilerki 4. TORBADAN girmişlerdi.. bu sene göreceksiniz 3 4 puanı gecemezler..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

fener 2.yari iyi oynadi
portonun galibiyetinden cok beraberlik kokmaya baslamisti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Fener porto depLasmanından puan aLır diyenLere geLsin bu gaLibiyet ;D
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Rekor bekleyeceksiniz İngiliz takımlarından bekleyin :)
Since 1903