Ana Menü

Real'de Dövme Uyarısı

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 10, 2008, 16:30:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

La Liga'nın dev ekibi Real Madrid, futbolcuların yaptırdığı dövmeler ile ilgili çalışma başlattı.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre; bundan sonra Real Madrid sağlık ekibi, futbolcular dövme yaptırmadan önce çeşitli kontroler yaparak, hijyenik ve fiziksel açıdan sıkıntıların yaşanmaması için çalışacak.

Kulüp ayrıca, oyuncuların dövmelerinin yapılma zamanının tatil dönemine denk getirilmesi konusunda da futbolcuları uyaracak.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
¤ Maraton | iddaa ¤ REAL'DE DÖVME UYARISI!..
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Mattech

Bide saglık ekibine Dövmeci alsınlar :):)  Git tanıdık birine yaptır :) okadarda kasılmaz Futbolcunun tanıdık dövmeciside yok ? o zman gelsin ben yapayım :)
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

ilhan mansız_melis

Hey Allah'ım bir bu eksikti :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.