Ana Menü

''E.Belözoğlu tam bir karaktersiz''

Başlatan carlito1903, Eylül 09, 2008, 11:15:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Milli oyuncu Emre Belözoğlu, kendisiyle ilgili eleştirilerde bulunan spor yazarı Hıncal Uluç ve programı yayınlayan televizyon kanalına tazminat davası açacağını açıkladı.

Emre Belözoğlu, ''emrebelozoglu5.com'' adresli resmi internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''8 Eylül Pazartesi günü bir televizyon kanalında yayınlanan 90 Dakika programında, Hıncal Uluç tarafından hakkımda hakaret sınırını aşan ithamlarda bulunulmuştur. Bu yapılan yorumlar karşısında tüm hukuki haklarımı kullanarak, Hıncal Uluç ve şahsımla ilgili bu tür yorumların yayınlanmasına izin veren kanal hakkında tazminat davası açacağım. Türk spor kamuoyuna saygı ile duyururum'' ifadelerini kullandı.

maraton
yesinler birbirlerini
hincal ulucun daha dün bizi mahkeme kapilarina düsürmüstü
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Simdi HINCAL ULUC kim oluyor ki insanlari yargiliyor, kendisi acaba cok mu
KARAKTERLI?? Sevmiyorum bu adami sevmeyecegimde...

Asil karaktersiz bence HINCALDIR, ondan daha kotusude olamaz sanirsam..
Asena gibi donuyor bu Hincal... Herkes kendine baksin, elestiri farkli,
insana HAKARET farkli hincal bey... Sonra yazarim, elestirmenim diye geciniyorsunuz
ya, sizin gibi adamlarada para verip yorum yazdiranlar utansin!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

AsA

Hincal ulucu hic sevmedim yillarda hic'de sevmiyecegim. Sorarim bu emre fb'ye gitti diye mi bu kadar karaktersiz oldu. ? Eger hala gs futbolcusu olsa boyle laflar edebilirmiydi..? Beni ilgilendirmez ama bu kadarda karaktersiz spor yazarlarida olmamali..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.