Ana Menü

Belçika:63 Türkiye :78

Başlatan Kralkartal21, Eylül 07, 2008, 00:20:20

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'ndaki ikinci maçında Beyçika'yı deplasmanda farklı yendi, grupta zirveye yerleşti.

Salon: Spiroudome
Hakemler: Carmelo Paternico xx (İtalya), Roger Harrrison xx (İngiltere), Robert Lottermozer xx (Almanya)
Belçika: Van Rossom xx 11, Beghin xxx 19, Van Der Jonckheyd x 3, Lauwers x 3, Driesen xx 9, Moors xx 5, Bosco x 5, Lichodzijewski x, Oveneke x 3, Bellin x 4, Eboma x 1
Türkiye: Sinan xx, Engin xx 3, Fatih xx, Kerem Gönlüm xxx 10, Hidayet xxx 12, Ersan xxx 21, Kerem Tunçeri x 2, Oğuz x 5, Ender xxx 20, Barış xx 3, Murat x 2
1. Periyot: 13-15
Devre: 36-28 (Türkiye lehine)
3. Periyot: 49-54
Beş Faulle Çıkan: Van Rossom 37.58 (Belçika)

6. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde C Grubu´nda yer alan Türkiye, Ukrayna'dan sonra 2. maçında deplasmanda Belçika´yı 78-63 yenerek 4 puanla zirveye yerleşti. Diğer maçta ise Ukrayna, Fransa'yı 78-77 yendi. Milli Takım, gruptaki 3. maçını 10 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da Fransa ile yapacak.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Adriano

Ukrayna'nın Fransa'yı yenmesi çok iyi oldu. İstanbul'daki maçta Fransa'yı yenersek lider çıkarız gruptan.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

Bu iki maç kolaydı şimdi önümüzde Fransa maçı var ve Fransa bizim maçta Ukrayna karşısında olduğu gibi oynamayacaktır, umarım bu formumuzu o maçta da korur ve kazanırız...

ilhan mansız_melis

Ukrayna Fransa'yı yenmiş e biz de Ukrayna'yı yendik şimdi neden Fransa'yı yenemeyelim
Tebrikler Türkiyem...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 07, 2008, 14:21:04
Ukrayna Fransa'yı yenmiş e biz de Ukrayna'yı yendik şimdi neden Fransa'yı yenemeyelim

:D

Bu mantıkla Pendikspor da R.Madrid'i yener :)

Bizim yendiğimiz takıma yenildiler diye kolay rakip olmuyorlar....

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: carlito1903 - Eylül 07, 2008, 14:27:59
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 07, 2008, 14:21:04

:D

Bu mantıkla Pendikspor da R.Madrid'i yener :)

Bizim yendiğimiz takıma yenildiler diye kolay rakip olmuyorlar....
Kolay rakip demedim ben de zaten biz onları yenebiliriz dedim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

tebrikler millilere
fransayida yenecegiz insaallah
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

BerkAy1903

19o3

Cem Goren

önemli olan fransa maçı kazanırsak çok güzel olur inş. kazanacağız
altın kapılarımız kan oldu tayfun