Ana Menü

20 Ülke

Başlatan +18 !, Eylül 06, 2008, 09:55:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Yine paltosuz gelmiş,bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmişti.Pis ve çapaçul bir durumda safran sarısı bir yüzü var.Kafasının içinde ne tilkiler dolaşıyor.Vaktinde üç roman yazan adam bu mu?Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış.Şimdi sanal manyak tar bir manyak saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor.Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı.Davul bile dengi dengine çalar.Kimbilir birkaç adam böyle sudan sebeblerle ziyan oldu.

Bu paragrafta 20 tane ülke saklı dershanedeki coğrafya ögretmenimiz yazdı ve bize verdi ben 16 tane bulabildim hadi bide sizi görelim...  :)

Adriano

Rusya, Almanya, Çin, Amerika bunlar geldi aklıma (: Senin buldukların nelerdi ve neden ?
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

+18 !

Alıntı yapılan: Adriano - Eylül 06, 2008, 10:03:34
Rusya, Almanya, Çin, Amerika bunlar geldi aklıma (: Senin buldukların nelerdi ve neden ?
öyle degil paragrafın herhangi bi yerinde ülke isimleri gizlenmiş sen onları ortaya cıkaracaksın toplam 20 tane var

husoeagle

çok irdelemedim ama ilk gördüklerim nepal peru kenya rum fransa fas çin romanya küba iran almanya panama benin gine sudan

Non Mollare Mai

Peru ve Sudan'ı bulabildim. 18 tane daha Allah Allah..
edit

+18 !

Alıntı yapılan: husoeagle - Eylül 06, 2008, 10:15:01
çok irdelemedim ama ilk gördüklerim nepal peru kenya rum fransa fas çin romanya küba iran almanya panama benin gine sudan
rum ülke değil ve bana iranı nerde buldugunu söylermisin

Adriano

Hee desene (: Bende cümledeki anlatımdan aklıma gelen ülkeler yazmaya çalıştım :D

Nepal, Peru, Kenya, Fransa, Fas, Çin, Romanya, Küba, Şili, İran, Irak, Almanya, Gine, Sudan, Panama

15 oldu (:

Batuhan

çin-romanya-sudan-peru-nepal-
Koca hestiy aya bedenem ?

Adriano

bir virane bırakmış

Batuhan

kişiliksiz bir vİRANe

burda iran var
Koca hestiy aya bedenem ?

husoeagle

arkadaşlar söylemişler

+18 !

peru,isveç,çin,fas,romanya,şili,gine,sudan,keny[kufur otomatik degistirilmistir]üba,nepal,fransa,almanya,benin,birmanya,panama,iran,ırak 18 oldu

Adriano

Birmanya ? İlk defa duydum :)

+18 !

Alıntı yapılan: Adriano - Eylül 06, 2008, 10:34:38
Birmanya ? İlk defa duydum :)
dün sordum hocaya varmış :)

husoeagle

o zaman bizim ismini bilmediğimiz iki ülke daha var demekki :D