Ana Menü

Alex Dönüyor

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 05, 2008, 13:40:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldız kararını açıkladı.
Fenerbahçe'nin efsane oyuncuları arasına girmeyi başaran Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın sarı-lacivertli kulüpte artık gün saymaya başladığı öğrenildi. Bu sezon sonu Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Alex'in, ülkesine dönmek için hazırlıklar yaptığı bildirildi. Daha önce futbolu ülkesinde bırakıp, antrenörlük yapmak istediğini açıklayan Brezilyalı oyuncunun, sarı-lacivertli kulüp ile mayıs ayında sözleşme yenilemeyeceği belirtildi.
Fenerbahçe'de mayıs ayında yapılacak olan kongreden sonra transfer politikasının netleşecek olması Alex'i, beş yıl hizmet verdiği kulübünden kaptan ve zirvede iken ayrılma kararı almaya itti.
Sarı-lacivertli yönetiminin yeni sözleşme önermesi için beklemeyecek olan Alex'in, Brezilya'ya dönerek eski kulübü Corinthians'da bir sezon daha forma giyip futbolu bırakması kesinleşmiş gibi gözüküyor. Transfer olduğu dönemden bu yana çok eleştiri almasına rağmen Fenerbahçe'de oyuncu istatistiklerini alt üst eden bir grafik çizen Alex, sarı - lacivertlilere gelmiş en yararlı yabancı oyuncu olarak tarihe geçti.
Alex'in Türkiye'den ve Fenerbahçe'den ayrılma kararını ligin devre arasında Başkan Aziz Yıldırım'a açıklayacağı ve kendi alanına iyi bir oyuncu alınması için kulübün yolunu açacağı da belirlendi.
Yusuf KOBAL

:hayde :hayde :hayde :sigara :sigara :sigara     :ehehe :ehehe :ehehe
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

alex kimseye söylememiste bi tek yusuf kobalami söylemis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Fazla bile durdu..
Bu sene sonunda kesin gider..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Pek inanmıyorum ama inşaallah gider.
Eğer giderse fener çok büyük kan kaybeder :)
Bölünür senin için uykular!

husoeagle

alex giderse velex gelir pek bişey kaybetmez fener belki daha iyisinide alırlar

eRe

alex kac yasında kı
daha carlos emeklı olmadı be bu kadar ıyıyken alexın olcagını sanmam
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ZeMaHŞeR

Bizene alex'ten heri... Nere giderse gitsin...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Fb için Aurelio ve Alex en önemli oyuncular son 3  4 sezona bakınca, Aurelio gitti Alex'de giderse büyük kan kaybeder fb...

Alex'in yerine ondan daha iyisini alırlar diyecektim ama Aurelio gidince ondan daha iyisini alamadılar çok şaşırdım şahsen, bu bakımdan Alex giderse daha iyisini alamayabilirler, umarım...

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)