Ana Menü

Galatasaray'da Şok Gelişme Flaş...

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 01, 2008, 16:48:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Galatasaray'da şok gelişme Flaş
  1 Eylül 2008

Galatasaray'da şok gelişme Flaş
[/td][/tr][/table]Galatasaray, Kayserispor deplasmanından 1 puanlar dönerken sakatlanan Barış'tan gelen haberle sarsıldı.

Lig TV'nin haberine göre; savunmanın sağ kanadında Sabri ve Uğur'un sakatlıklarından dolayı mecburen bu mevkide oynayan Barış'ın da 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken başarılı oyuncunun ilk yarıyı kapatması sarı-kırmızılıları sıkıntıya soktu.
Barış Özbek'in sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve oyuncunun Almanya'ya giderek bu bölgeden ameliyat olacağı belirtildi. Tedavinin 3 ay sürmesi bekleniyor.
Bu gelişme üzerine tenlik direktör Skibbe'nin bu mevkide uzunca bir süre İsveçli oyuncu Tobias Linderoth'a şans vermesi bekleniyor.
Öte yandan Kayserispor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında takımının oyunundan memnun olduğunu söyleyen Skibbe'nin soyunma odasına futbolcularına: "Sahada herkes başkasının bir şeyler yapmasını bekliyor. Buna bir anlam veremedim. Herkesin görevini en iyi şekilde yapması lazım. Sezon başı kampında fazla beraber olamadık ama bu mazeret olamaz" dediği öğrenildi.
Karşılaşmada yedek kalan ve durum 0-0 giderken son dakikalarda bile oyuna giremeyen Lincoln'ün sözleri işe şöyle: "Sözleşmemde her maç oynayacağım diye bir madde yok. Bu kararı yetkili kimse o verir. Mutlaka birileri yedek kalacak ve daha iyi olanlar oynayacak. Türkiye'ye bir süperstar olarak geldim. Benden beklentiler çok büyük. Belki de bunan etkilendim. Almanya'da 6 yıl oynadım burada ise 1 senedir varım. Zaman geçtikçe daha iyi alışacağıma inanıyorum[/td][/tr][/table] 

Geçmiş olsun...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

burak123

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

NoPasaran

Çok uzun zaman değil 3 ay..

Futbolcuların bir yerlerinin kırılmasına ben üzülüyorum en çokta ayaktra sorun olursa..

Dediğim gibi kısa bir süre ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

Benim ayak kırılmadı ama ameliyattan sonra 3,5 ay yattım.. Aradan 3 sene geçmesine rağmen hala acıyı çekiyorum :(

Bu gibi olaylardaa içim gidiyor...

bir an önce iyileşmen dileğiyle Barış....

[KralKartal]

onlara ozel ve iyi doktorlar bakiyor murat, fark orda,

gecmis olsun
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ZeMaHŞeR

NoPasaran

Rıdvanın bir sözü var hep aklıma gelir

3 ay 5 ay sorun değil sorun ondan sonra başlıyor..

Tam çalım atacaksın,korkarsın ayağım kırılacak diye..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

öle... Ben şimdi ne spor yapabiliyorum ne de futbol oynuyabiliyorum....

Non Mollare Mai

Geçmiş olsun. 3 ay uzun bi süre. 1 hafta sakatlanmak bile bi futbolcu için uzun bi süre. 3 ay demek en az 10 lig maçı demek. Allah yardımcısı olsun.
edit

keskinli

transfer sezonuda kapandi,gese zor durumda
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

erdinc1926

spor haberlerin ilk yarıyı kappat dediler bu arada buYsa'dan serkan kurtuluşu almış 5 yıllıkta sözleşme yapmışlar
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

eRe

gs ıcın cok onemlı bır oyuncu
buyuk bır sıkıntı baslıyor gsde
ama yınede sakatlık uzucu
gecmıs olsun
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

gürol

geçmiş olsun.
bende tam demiştim bu çocuk ardadan bile büyük yıldız omaya aday diye.nazarım mı deydi ne.
üzüldüm
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/