Ana Menü

İnatçı Fransız

Başlatan carsiköln, Ocak 14, 2007, 10:45:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsiköln

Beşiktaş teknik patronu, ilk yarıdaki son karşılaşmalarda tek forvetle başarılı maçlar çıkardıklarını belirtti ve ekledi: Buna devam edeceğiz.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, ligin ilk yarısında "tek forvetle" oynadıkları maçlarda başarılı bir performans sergilediklerini ifade ederek, ikinci yarıda da yine aynı taktikle sahada yer alacaklarını ifade etti. Jean Tigana, teknik ekiple ve futbolcularla yaptığı toplantıda, sezon sonuna kadar çift forvetli sistemi düşünmediğini
dile getirdi.

ZORLUKLAR OLACAK
Tigana şunları şöyledi: "İlk yarının son maçlarında tek forvetle mücadele ettik ve daha başarılı olduk. Bundan sonra da aynı taktikle mücadele etmeye devam edeceğiz. Herkes bu şekilde oynamaya alışsın. Bazı zorluklar olacaktır ama en uygun sistem bu, zaten hepiniz buna hazırsınız."

MERT NOBRE YIKILDI
Tigana'nın bu sözlerinden en çok etkilenen isim Mert Nobre oldu. İlk yarıda, ileride yalnız kaldığı için gol yollarında etkili olamayan ve "Bence çift forvet oynamak daha yararlı" diyen Nobre'nin tüm hayalleri suya düştü. Şimdi herkes, kimin haklı çıkacağını merak ediyor.
Inadina Beşiktaş

Adriano

Valla ben bilmem Tek forvet veya Çift forvet anlamam basarılı bir grafik cizin isterseniz 5 forvet oynayın ama napın yapın basarı getirin..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

levent1903

tam tigana taktigi
ben de cift forvet diyorum cünkü tek forvet cok yalniz kaliyor ve topu önde tutamiyoruz
simdiye kadar pek basarili olduk mu bu sistemle baska bir soru
umarim tigana dogrusunu yapiyordur
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

berk1172

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 14, 2007, 10:53:06
Valla ben bilmem Tek forvet veya Çift forvet anlamam basarılı bir grafik cizin isterseniz 5 forvet oynayın ama napın yapın basarı getirin..

kardeş teknik direktör mü çıkıp sahaya oynuycak futbolcuların elinde olan sey bu :D
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

carsi52

Alıntı yapılan: berk1172 - Ocak 14, 2007, 12:26:33
Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 14, 2007, 10:53:06

kardeş teknik direktör mü çıkıp sahaya oynuycak futbolcuların elinde olan sey bu :D

teknik direktörde adam gibi kadro çıkarsın bişeler yapsın ona kalırsa beni teknik direktör yapsınlar hiç bişe anlamıyorum diyelim kötü bir 11 kurarım beni yollamasınlar mı o zaman.
Bölünür senin için uykular!

black-eagle

çift oynamalı bence bu takımdaki forvetler tek forvet oynayamaz nobre bobo 2sinide goruosunuz tek forvet oynadıkları maçlarda hiç bivarlık gosteremio
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!