Ana Menü

İskoç Derbisi Rangers'ın

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 31, 2008, 17:19:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

"Old Firm" adıyla anılan Celtic-Rangers derbisinde gülen taraf Glasgow Rangers oldu.

Rangers, Celtic'i 4-2 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Rangers'ın gollerini; 37. dakikada Cousin, 52 ve 79. dakikalarda Miller, 62. dakikada Mendes attı. Celtic'in golleri ise 39. dakikada Samaras, 90. dakikada Nakamura'dan geldi.

Celtic'de Hesselink 76. dakikada, Rangers'ta ise Cousin 75. dakikada kırmızı kart görerek takımlarını eksik bırakan isimler oldular.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Mattech

bu Maç süperdi Yaaa Adamlar Cok İyi Ve Cok sert Oynuyorlar.. Zaten Dünyanın en iyi derbilerinden Biri sayılıyor..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

ilhan mansız_melis

te Allah seni Celtic ben Celtic'i tutuyordum yenildi :P
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Adriano

Derbi dediğin böyle olmalı, kartlar ve goller konuşmalı. Bizim derbilerde 1-0'ın üstüne yatmaya çalışıyoruz.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

erdibatmaz

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Ağustos 31, 2008, 20:47:38

4-3  :)

işte benim hatırladığım en son adam gibi derbi maçımız buydu..
derbi bu ya ötesimi var. ölümüne oynayacaksın...

tebrikler rangers
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CR7

rangers süpersin
bu sene inşallah şampiyonsun
forza rangers
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Dünya'nın en iyi 3 derbisinden biri...

Genelde güzel maçlara sahne oluyor 'Old Firm'