Ana Menü

Fenerbahçe-İstanbul Belediye

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 29, 2008, 23:35:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

CR7

İbrahim le adrianodan birini soksun artık oyuna ne kaybeder ki
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

BerkAy1903

Fenerden bişi olmaz bu sene...

İ.B.B Kırmızı kart görmeden önce oynadığı futbolu bizim halı saha takımı bile oynuyo..
19o3

cinc

güiza oklarını ewde unutmuş gene zuahaaa :muhaha
gittin... bense sadece arkandan baktım! söleyecek o kadar çok şeyim wardı ki ama ben söyleyemedim..! sadece baktım...

ZeMaHŞeR

Alıntı YapDikkat Fenerbahçe. Şampiyonlar liginde Süleyman Abay gibi hakem olmayacak.
Alıntı Yapbelediyeyi anca 9 kişi yenersiniz bide seviniyorsunuz
Alıntı YapTabi buldunuz 9 kişiyi sallayın. Yarın havanızdan geçilmez.
Alıntı Yapgolün asisti hakemden
Alıntı YapBu ne sevinç böyle. 9 kişi kalmış Belediyespora 50 dakika sonra gol atmak ve o kadar çok sevinmek, yorum size kalmış. şimdiye kadar Belediyespor 9 kişi ile Fenerbahçeye ders veriyor.
FB taraftarı forumlarda bayram ediyor... 9 kişilik rakibi yenince... Yukardakiler gereken cevapları vermiş onlara...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Kralkartal21

Hakemin cinayeti olmasaydı

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Ağustos 30, 2008, 10:35:05
Bu maç berabere biter
di..

9 kişi kalmış adamlardan bile atak yiyorlar..Fener'den bu sene bu futbolla pek fazla bişey beklenemez..Bu performanslarıyla bizim karşımızı çıksanlara bakalım ne oluyor.. ;)

Gökhan Gönül ikinci sarı karttan atılması gerekirdi..

Colin Kazım golü attıktan sonraki dans şovu iğrençti.Karı gibi kıvırtıyordu..Bunu bir Beşiktaş'lı futbolcu yapsaydı onu silerdim..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ZeMaHŞeR

Kazım'da şöle böle sayılır zaten... Normal onun için :)

AsA

eger hakem olmasa ezikler rezil olmuslardi.

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

CR7

"Maçı İ.B.B. Spor' dan Alıp Fenerbahçe'ye Verdi!"
30.08.2008 23:24:00
Gölge Hakem, Fenerbahçe-İ.B.B.Spor maçının hakemi Süleyman Abay'ın yönetimini sıcağı sıcağına değerlendirdi. Maçtan bir gün önce maçın hakemine dikkat çektiğini de hatırlattı:

İşte, Gölge Hakem'in maç sonu değerlendirmesi:

Süleyman Abay'ın maça çıkarken kafasının karışık, sinirli ve tedirgin olduğu açıkça görülüyordu.

Maçın 30. Dakikasında "son adam" kuralını uygulayarak Metin Depe'ye çıkardığı ilk kırmızı kart son derece doğruydu. Ancak bu kartı yan hakemi Alpaslan Dedeş'in uyarısıyla gösterdi.

İ.B.B.Spor'u 9 kişi bırakan 2. Sarı karttan kırmızı kart kararı da doğruydu.  İkinci sarı kart doğruydu ama, bunun ilk sarı kartı palavraydı.

Maç 0-0 devam ederken Alex De Souza ve Claudio Maldonado'ya göstermesi gereken kartları es geçti...

2. yarı bir pozisyonda sarı kartlı Gökhan Gönül'e 2. sarı kartı gösteremedi... Aragones bile durumun farkına varıp Gökhan'ı oyundan aldı.

Tüm takdir haklarını inceden inceye Fenerbahçe lehine kullandı.

Sergilediği yönetim ile bu maçın hakemi olmadığı görüşümüzü haklı çıkardı.  Elbette MHK'nın da ne denli yanlış bir hakem tayini yapmış olduğu ortaya çıktı. Maçı İ.B.B.Spor'dan alıp Fenerbahçe'ye verdi.

Büyükleriyle beraber maç öncesi çalışmasını iyi yapmış!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

fenerin attığı 2.gol bizim ş.liginde sparta prag maçında ronaldonun attığı gole benziyodu.
Bölünür senin için uykular!

erdinc1926

bizim maçları italyan hakem Pierluigi Collina gibi hakemler yönetsin bu kadar da olmaz
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

saldır beşiktaş

fenerden hiç bir halt olmaz bu sene maçın özetini izledim belediye 10 kişi kalana dek pozisyonları yok fener ve gs bu futbolla devam ederlerse sezon sonu bayram yaşıycaz gibi gözüküyor :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

ezik medyası bayram ediyor... :)  9 kişilik rakibi yendikleri için...