Ana Menü

ÜMİT ÖZAT KALP KRİZİ GEÇİRDİ..!

Başlatan RCA, Ağustos 29, 2008, 22:37:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Köln'de forma giyen Ümit Özat Karlsruhe ile oynadıkları maçta kalp krizi geçirdi !.. Ümit Özat, Karsruhe ile oynadıkları maçın ilk yarısında bir anda yere yığıldı.     Önce sakatlık geçirdiği sanılan Ümit'in nefes alamadığı farkedilince büyük bir panik yaşandı. Ümit'in öleceğini zanneden bir çok kişi ağlamaya başladı. Sağlık görevlileri hemen Ümit'e kalp masajı yaparak hayata tutunmasını sağladı.     Doktorlar Ümit Özat'ın hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı. Büyük bir üzüntünün yaşandığı statta bu haber büyük sevince yol açtı. Oyundan çıkarılan Ümit hastaneye kaldırıldı.   Ligtv.com.tr olarak Ümit Özat'a geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz     

geçmiş olsun..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

geçmiş olsun allah acil şifalar versin
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

sercAn1903

Allah kimseye yaşatmasın yav zorr.   Allah acil şifalar versin
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Banucan

çok üzüldüm Alah acil şifalar versin
FEDA

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Delirdik

Okurken kötü oLdum, o an statta oLanLarı düşünemiyorum biLe :s
Büyük geçmiş oLsun
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Non Mollare Mai

Okurken bile kötü oluyor insan hakikaten. Neyse ki sağlığına kavuşmuş.
Allah uzun ömürler versin, geçmiş olsun.
edit

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

Guti ORÇ.

Allah acil şifalar versin... başlığı görünce şok oldum bir an :S

eRe

sok oldum ya
bu yasta boyle bır krızı yenebılmesı sevındırıcı olan taraf
cok cok gecmıs olsun
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)  ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)

Bu anları kimse yaşamak istemezdi..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Mattech

Allah Bol BOl acil Şifalar Versin Adam Futbolun çelebisiydi yaa Oynamadıgı mevki yoktu
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

salvador

allah acil sifalar versin ! mondragon ve daum gözyaşları tekrar sağlığına kavusman dileğiyle
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...