Ana Menü

Süper Kupa Finali Manchester United 1-2 Zenit St Petebersburg

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 28, 2008, 13:19:17

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Nedense Şampiyonlar Ligini kazananlar bu kupayı fazla önemsemiyor gibime geldi bana..

Uefa kupası alanlar Süper kupayıda alıyor..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Mattech

zenit Güzel  Oynadı yaa Adamlar Ataklarda Tam organizeydi Bide masın Sonlarına Dogru 2-5 gittiler  Ama o iki kişi  5 Manchesterli oyuncuyu ders verdiler Ama gol olmadı neyse zenit saglam takım.. 
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

Non Mollare Mai

Biri bana Zenit'i anlatsın. Nasıl takımsın sen arkadaş ?
edit

salvador

manchester manchester gibi oynasaydı ne zenit kalırdı ne başka birsey ciddiye almadılar ki umurlarında değil süper kupa
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

ilhan mansız_melis

Manu adam gibi oynamadı ki demek ki Ronaldo'suz Manu zorlanıyor ama Zenit de çok iyi oynadı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

süpriz bi sonuç zenit galiba avrupanın yeni yıldızı olmaya kararlı
scoholes eliyle ne gol attı ya
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Zenit çok dengesiz bir takım sen rusya'da en dandik takımlara yenil
ondan sonra gel avrupanın en güçlü takımlarından manchester'ı yen
şaşırıyor insan doğal olarak :saskin
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Mattech

bence O takim Dandik falan Deil sadece oyuncular Günüde olsun yeter.. Keliteli Oyuncular var Ve Oyuncularına İyi para veriyorlar :)
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

yuNuS1903

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!