Ana Menü

Josico Fenerbahçe'de

Başlatan CR7, Ağustos 28, 2008, 01:38:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Josico Fenerbahçe'de       

Fenerbahçe, Villarreal'de forma giyen 33 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Josico ile anlaştı.             
Fenerbahçe'nin, Villarreal'de oynayan orta saha oyuncusu "Josico" lakaplı Jose Jo[kufur otomatik editlenmistir]uin Moreno Verdu ile anlaşma sağladığı, İspanyol futbolcunun imza atmak için yarın İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Josico'nun bu akşam Villarreal'den Madrid'e geçerek yarın Madrid'den İstanbul'a uçacağı ve Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Teknik direktör Manuel Pellegrini'nin Josico'yu bu yıl kadrosunda düşünmediğini kulüp yönetimine iletmesine karşın geçtiğimiz haziran ayında Villarreal, İspanyol futbolcu ile sözleşmesini 2 yıl uzatmıştı.

Fenerbahçe'nin Villarreal'i de 33 yaşındaki Josico'yu da ikna ettiği ve teknik direktör Luis Aragones ve forvet Dani Güiza'dan sonra 3. İspanyol'u da kadrosuna katacağı ifade edildi.
--------------------------------------------------------------------------------------------

33 yaşında bir adam Senna,Xabi Alonso'dan sonra süper olmuş bu transfer! ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Adriano

Tecrübeli ve kaliteli bi oyuncu, Pes'te Villarreal'deyken hep kadromdaydı (:

Umarım hayırsız olur.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

yaşlı ve uzun bır sakatlık gecırdı
hıc faydalı olacagını sanmıyorum
turkıyede eskıtırler
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

kartalpenchesi

ne yalan söyliyeyim tanımıyorum :)
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

NoPasaran

Yanlış bir transfer..

2-3 senedir aynı hataları yapıyorlar bence. Artık spektekuler bir takım olmuşsun paran herkesten fazla ama gişdiyorsun hiç yakışmayacak bir oyuncu alıyorsun..

Aziz Yıldırımın misyonu doluyor gibi geliyor bana. Bu sene sonu Avrupada ve Türkiyede gelmeyecek büyük başarıların faturasını ağır öder..

Aragonesi aldıysan Josicoyu getirmesi için almadın sanırım  dimi Azize :ahaha

Fenerbahçe taraftarının tepkisini merak etmiyor değilim. Yıllar sonra ilk kez transferde geri kaldılar  ;D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı YapTransfer Roberto Carlos´u golgede birakacak diye bekledik, yasi itibariyleymis meger

:ahaha  :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

kutu

Oyunlarda Bazen Kadromda Yer Verirdim.Fazla İzleyemedim.

Ama Bu Kadar Parası Olan Bir Takımın Senna,Alonso Gibi İsimlerle İlgillendikten Sonra,

Böyle Bir Transfer Yapması Çok Şaşırtıcı.
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

Guti ORÇ.

Kötü bir oyuncu değil bence ama iyi oyuncu olduğunu da söyleyemem pek fener yanlış transfer yaptı..

Kralkartal21

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ağustos 28, 2008, 09:41:32
Alıntı YapTransfer Roberto Carlos´u golgede birakacak diye bekledik, yasi itibariyleymis meger

:ahaha :ahaha

Güzelmiş.. :ahaha

Fazla birşey yapıcağını sanmam adam 33 yaşında..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

eRe

en acı tarafını solıyım mı
bızım kotu transfer dedıgımız
yanlıs transfer dedıgımız adam bıle
bızım bu senekı transferlerımızden daha ıyı bır transfer

durumumuz ne kadar kotu aslında farkında degılız
fenerın yabancıları edu lugano deıvıd carlos alex guıza josıco maldonado yanı cogu tanınmıs dogru degıl mı?

gs nın zaten meıra lıncoln lınderloth kewell nonda baros ve ıtalyanın mıllı kalecısı ve sanırım tanınmıs bır sag kanat oyuncusu daha alıyor gs kı bunlarından cogu tanınmıs

bı de bıze bakıyorum zapo sıvok delgado bobo tello cısse holosko bunlardan ancak holoskoyu bılıyordum daha once kı oda turkıyede oldugundan bu oyuncuları turkıye dısında neredeyse tanıyan yok
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Katılmıyorum erdem..

Ben bu adamı asla istemezdim. Nasıl oynar nasıl eder bilmem ama bu adamı bedava verselerdi sene başında bize ben gelmesin derdim :)

Yabancı konusuna girmeyeyim burada kan gövdeyi götürüyor sonra  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

abı kızmayın ama fenerın transferlerını gordukten sonra bu adam fos geldı banada
ama bugun cısseden cok daha ıyı bır adam oldugunuda bılıyorum
ıste bu da koyuyo adama
www.erdemeksi.com

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ağustos 28, 2008, 09:41:32

:ahaha :ahaha :ahaha

:ahaha :ahaha :ahaha

33 yaşında eminim Fener'e çok faydalı olucak ya siz bilmiyorsunuz bu adam Senna'dan daha iyi  ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

aureilo'nun yerini dolduramaz
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Senna Senna diye günlerce haber yaptılar sonra gidip yedeğini aldılar...

Maldonado ile iyi bi ikili olurlar bizim açımızdan :)