Ana Menü

Antep'e Bir Brezilyalı Daha

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 24, 2008, 18:43:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonuna evinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek iyi başlayan Gaziantepspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Kulüp Genel Menajeri Abdurrahman Bayındır, yazılı açıklamasında, Brezilya'nın Atletico Minaero takımında oynayan ümit milli futbolcu 21 yaşındaki santrfor Eduardo Abdo Ferreira Pacheco ile yarın sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Eduardo'nun bugün saat 19.20'de Gaziantep'e geleceğini ifade eden Abdurrahman Bayındır, sözleşme imza töreninin yarın saat 12.00'de gerçekleştirileceğini bildirdi.

Gaziantepspor'un Eduardo'ya satın alma opsiyonu ile kiralama yöntemiyle kadrosuna kattığı ve bu futbolcunun 3 yıl süreyle Gaziantepspor'un başarısı için ter dökeceği öğrenildi. 1.87 metre boyundaki Eduardo'nun güçlü fiziği ile dikkati çeken, gelecek vaat eden kabiliyetli bir futbolcu olduğu için Gaziantepspor'a transfer edildiği kaydedildi
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan