Ana Menü

Süper Lig Olaylı Başladı

Başlatan sercAn1903, Ağustos 23, 2008, 18:33:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sercAn1903

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9732289.asp

buyrun kaynak + konu :)  bu bilgisayar bi garip kopyalayamadım o yüzden link koydum.
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

BerkAy1903

19o3

noumAyberk

Türkcell Süper Lig Hiç Bitmesin :)

BerkAy1903

Alıntı yapılan: sercAn1903 - Ağustos 23, 2008, 18:33:17
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9732289.asp

buyrun kaynak + konu :)  bu bilgisayar bi garip kopyalayamadım o yüzden link koydum.

ben kopyalayım =)

Süper Lig olaylı başladı
DHA   23 Ağustos 2008 

Gaziantepspor - Fenerbahçe maçı öncesi Kamil Ocak Stadyumu önünde iki kulübün taraftarları arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Karşılaşmanın başlamasına saatler kala Kamil Ocak Stadı çevresine gelen ve takımları lehine slogan atarak sevgi gösterilerinde bulunan Gaziantepspor taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları stadın Müzeye bakan tarafında karşılaştı. Önce iki takım taraftarlarının tezahüratlarını karşılıklı küfürleşmeye dönüştürmeleriyle başlayan kavga daha sonra yerini küfürler ve taşlı – sopalı kavgaya bıraktı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, güvenlik güçlerinin müdahalesi ile kavga çok fazla büyümeden önlendi. Kavgada, Gaziantepspor taraftarları Gökhan Şimşek (21) ve Mehmet Bozkurt (19) atılan taşların kafalarına isabet etmeleri sonucu yaralandı.

Yaralı taraftarlar Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaylar polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

19o3

sercAn1903

sağol yav :) benim kendi pcm değilde o yüzden yapamadım. hp yazıcı var onunla ilgili bişeyler çıkıyor :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

TurkishTank

ya mac baslamadan bi saygi durusu yaptilar... saygi durusunda bile rahat duramadilar...zaten bi dk saygi durusu 15 saniye bile surmedi... bu nasil bi SAYGIysa... :S
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.