Ana Menü

Arsenal açıklaması!

Başlatan eRe, Ocak 13, 2007, 10:49:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Defansını belkemiği olarak değerlendirilen Beşiktaşlı Gökhan Zan'ın değeri iki maçta ortaya çıktı. UEFA'da Bayer Leverkusen, Türkiye Kupası'nda ise Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan Zaman gazetesinin 13 Ocak 2007 tarihli sayısında Temel Yirmibeşoğlu'nun yaptığı röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Gökhan son aylarda hakkında çıkan Arsenal haberleri ile ilgli de de açıklama yaptı.

Arsenal'in sana yaptığı teklif konusundaki düşüncelerin nedir?

Bana doğrudan teklif gelmedi, zaten bu teklif kulübe gelir. Benim sözleşmem hâlâ devam ediyor. Ben de basından takip ediyorum. İngiliz gazeteleri yazmış. Arsenal gibi büyük bir takımdan istenmek beni onurlandırır, camiayı onurlandırır. Şu an için benim çok fazla içinde olmadığım bir durum.

Beğendiğin defans oyuncuları var mı?

Dünya futbolunda kaliteli defans oyuncuları var. Bir Stam, Terry ve Cannavaro, beğeniyorum bu isimleri. Cannavaro yılın futbolcusu seçilerek defans oyuncusunun da yıldız olabileceğini gösterdi. Biz de oralara neden gelemeyelim? Yetenek olarak eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum.

Rıza hoca seni yeniden istedi değil mi?

Evet, Rıza Çalımbay istedi. Geri döndüm, daha sonrasında da Tigana bana sahip çıktı. Onların katkıları istikrar açısından önemliydi. Tigana geldiğinde ben takımda yoktum, sakattım. Ama beni aldı ve oynattı. Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşamak istiyorum.

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

berk1172

teklif falan yokta gitse ii olur nihat gibi...
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

Non Mollare Mai

ArsenaLe qitmesini isterim. Ama qökhanın yeri nasıL doLduruLur oda var..
edit

burak_bjk

eger iyi bi teklif gelirse muhtemelen satilacaktir.gelen paraylada alinir herhalde gokhan ayarinda bi oyuncu
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

eRe

bence de ıyı bır teklıfe satılmalı.sonrada bence 2 tane bıle yerıne doldurcak adam alınabılır dıye dusunuyorum ben
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Ocak 13, 2007, 11:01:42
ArsenaLe qitmesini isterim. Ama qökhanın yeri nasıL doLduruLur oda var..

o parayla gelecek parayla yabancı bi defans alırlar.
Bölünür senin için uykular!

@LAYINA GİDER

CANER BALLI ÇARŞI İZMİR

iyi para verirlerse inşallah satılır
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI KÜÇÜKPARK BURDAN ÇIKIŞ YOKTURR

Delirdik

ya bende arsenaL kuLüp oLarak açıkLama yaptı sandım :D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!