Ana Menü

İlhan Mansız Sevinmiyor

Başlatan unicorn, Ocak 12, 2007, 23:02:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

İzlemek için   : http://www.youtube.com/watch?v=McqTnNtc5[kufur otomatik editlenmistir]&mode=related&search=
İndirmek için :  http://rapidshare.tc/69076784
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

berk1172

ooooooooooffffffff oooooooooffffff be ilhan pascal özlemediysem fenerliyim sunları yaaa :(
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

ugur24

beşiktaş tarihine geçen oyunculardan birisiydi zaten..bu hareketiyle hepimizin gönlünü bir kez daha fethetmişti..gerçek beşiktaşlı budur işte..beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur..

berk1172

o maçta zaten duygulanıp ağlamıştım ;D
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

eRe

offf ilhan offf.kendını de harcadın bızıde :(
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

wilius

ahh ilhan ahh çok özledik seni bnde ağladım valla ya

Adriano

Kral adamsın ilhan. Seni unutmayacagız..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

burak_bjk

Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

Unforgiven

Özledik İlhan seni hemde çok özledik
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Spy radamantis

BaBalaR CorTLaMaZ

2 dia 2 muerto

ben bunu koymustum ama olsun ilhan mansız işte bu kadar şerefli bir insan onun için bu adamı takıma katalım dıyorum..herkes ustune dusenı yapsın bu konuda lutfenn

carsi52

off ilhan off süpersin ya hayranım sana keşke şuan beşiktaşda olsaydın keşke...

bu arada tşk eline sağlık saol.
Bölünür senin için uykular!

tarsus_carsi

kralsın sen ilhan supersinnn babaaaaaaaaaaa :bjk
HIRSLIYIM,HIRCINIM,İDDİALIYIM,BESİKTASLIYIMMM.....