Ana Menü

Tolga Seyhan Koceli'de

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 12, 2008, 16:41:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor, Shakhtar Donetsk ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden savunma oyuncusu Tolga Seyhan ile anlaştı.

Kulüp başkan vekili Muharrem Genç, yaptığı açıklamada, Tolga Seyhan ile anlaşma sağladıklarını belirterek futbolcunun bugün Kocaeli'ne geldiğini söyledi.

Tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalamayı planladıklarını ifade eden Genç, şöyle konuştu:

''Seyhan, kendisini kanıtlamış bir futbolcu, aynı zamanda genç, yetenekli bir isim. Kocaelispor'a büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Bu transfer Kocaeli halkına armağan olsun.''

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Genç, bir orta alan oyuncusu ve bir santrfor alarak transferi tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

KocaeLi'de iş yapabiLcek bir oyuncu.
Bölünür senin için uykular!

hepsiyAh

Non Mollare Mai

Adam bi anda ufak bi yükseliğe geçti sonra hurraa düşüş.
Kötü bi adam değil ama 3 büyükleri kaldıracak kapasitede değil.
E Kocaeli ayarında bi oyuncu.
edit

keskinli

trabzondan arilmasiyla düsüse gecti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

İstanbul'da oynadığımız İsviçre maçında onların attığı 2. golde harika ! bi asist yapmıştı Streller'e, ogün bugün uyuzum bu adama...

ilhan mansız_melis

bu adama acayip uyuz oluyorum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.