Ana Menü

Ankara 19 Mayıs Zemini Yenileniyor

Başlatan carsi52, Ağustos 07, 2008, 13:00:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun zemininin yenilenmesiyle ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yerden ısıtma borularının döşenmesi ve kolektörlerle bağlantısının tamamlanmasının ardından, 4 Ağustos Pazartesi gününden itibaren "e-layer" adı verilen elastik katmanın serilmesi işlemine geçilecek ve suni çim katmanı oluşturmaya başlanacak.

Zemin yenileme çalışmaları tamamlandığında, Ankara 19 Mayıs Stadı, Türkiye'de ilk kez yerden ısıtmalı ve FIFA 2 yıldız sertifikalı son jenerasyon suni çime sahip olacak.

Resim

Resim

Resim

tff.org
Bölünür senin için uykular!

keskinli

baskente yakismayan bi stad 19 mayis
yeniden yapilanmasi cok iyi oluyor
yerden isitma sistemide cok yerinde bi karar,ankaranin dondurucu soguklarinda bile zeminde problem olmayacak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Alttan ısıtma.. Vay be.

Stadın zemini at çiftliğine dönmüştü resmen, iyi yapmışlar..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

Zahmet olacak ama bi yerden başlamak gerek tabi.
Geçen sene Lincoln'ün müydü tam hatırlamıyorum, adamın ayağı resmen 1 metre çukura girdi. Topu yuvarlıyorsun maşallah yerden bir hayli yükselerek seke seke gidiyor. Sakatlık için birebir bi zemindi, kolay gele.
edit

husoeagle

sivas ve kayseriye de lazım alttan ısıtma
gerçi kayserinin yeni stadı yapılıyo ama

keskinli

kayserinin stadi ne zaman bitecek?kayseri satdinin catisi acilip kapatilabilir bi catimi olacak?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

husoeagle

kayserinin stadındaki çalışmalar durmuştu ama şimdi devam ediyormu bilmiyorum demir zammından sonra müteahitin işi bıraktığı konuşluluyordu ne kadar doğru bilmiyorum üstü kapanıp açılabiliyor bildiğim kadarıyla

Guti ORÇ.

başkente yakışır bi stad lazım

kayserinin stadı yıl sonuna doğru bitecek diye duymuştum..

BerkAy1903

19o3

NoPasaran

Büyükler artık puan kaybetmez burada..

KEŞKE KALSAYDI ESKİ HALİ :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net