Ana Menü

Yenİ Ronaldo Adayı

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 04, 2008, 13:00:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bu sene Barcelona'dan 7 Milyon avro bedel karşılığında İngiltere'nin Tottenham kulübüne gelen Dos Santos'tan yeni kulübü ve taraftarları çok şeyler bekliyor.

Meksikalı genç yıldız İspanya'da oynadığı dönemlerde Messi'nin ardından Barcelona alt yapısında yetişmiş en yetenekli isim olarak lanse ediliyordu.Fakat o bunca övgü ve güzel düşünceye rağmen İngiltere'de oynamayı seçyi.

Setanta Sports'a açıklama yapan 19 yaşındaki genç yıldız " Cristiano Ronaldo fantastik bir oyuncu. Her genç yıldız adayı onunla kıyaslanmayı ister mutlaka. Benimde önümdeki dönemler için yaptığım planlarda onun konumuna gelmek var" dedi.

Bu açıklama ile ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne seren Dos Santos için İngiltere'de otoriteler fiziğinin yetersiz olduğu görüşünde birleşiyorlar.

Fakat Dos Santos'un bu eleştriler içinde bir cevabı var.

"Sanıyorum ki benim fiziğime benzer özelliklerde pek çok oyuncu var. Ama bu oyuncular oyunlarıyla büyük işlere imza attılar. Ve yıldız oldular. Bu da demektir ki fiziğim yeterli ve benim için sorun teşkil etmiyor"

MARATON.COM.TR / İLKER EZİBAY

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan