Ana Menü

You Tube'dan Transfer

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 01, 2008, 20:02:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Şili'nin en yetenekli genci olarak kabul edilen Carlos Villanueva bir yıllığına Blackburn Rovers'a kiralandı.

Blackburn kulübü ayrıca 20 yaşındaki oyuncuyu 5 milyon avro bonservis karşılığında renklerine bağlayabilme opsiyonunu da eline geçirdi.

İngiliz kulübünün teknik direktörü Paul Ince ise, kariyeri boyunca Audax İtaliano kulübünde 125 gol atan hücuma dönük orta saha oyuncusunu transfer ettiği için çok mutlu. Ince transfer sonrası, "Villanueva çok yetenekli ve heyecan verici bir oyuncu. Taraftarlarımızın memnun kalacağını düşünüyorum. YouTube'daki görüntüleri onun klasının derecesini gösteriyor. O, oynatmak istediğim futbolun en büyük mimarlarından biri olacak" şeklinde konuştu. (goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

transferler bundan sonra böyle olacak
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ferdikoclu

Amcaoğlunun videoları var youtube'de söyleyeyim 2 katına çıkarsın.. Belki görür beğenirler:)
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..