Ana Menü

Maradona:''Milli takım herşeyden önce gelmeli''

Başlatan carlito1903, Temmuz 31, 2008, 10:01:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Futbolun efsane isimlerinden Diego Armando Maradona, kulüp kariyerinin milli takımdan önce geldiğini belirterek Arjantin'in 2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele edecek olan kadrosuna katılmayan Barcelonalı "veliahtı" Lionel Messi'nin parayı ülkesine tercih ettiğini iddia etti.

"Bir futbolcu sonucu ne olursa olsun milli takıma sırt çeviremez. Kulüpler geçicidir, ancak milli forma ömür boyu gururla taşınmalıdır. Lionel (Messi) bu konuda büyük hata yaptı, Barcelona'dan aldığı maaşı ülkesinin formasına tercih etti."

İspanya'da Marca Gazetesine konuşan futbol efsanesi Diego Armando Maradona, kulüp kariyerinin milli takımdan önce geldiğini belirterek Arjantin'in 2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele edecek olan kadrosuna katılmayan Barcelonalı "veliahtı" (!) Lionel Messi'nin parayı ülkesine tercih ettiğini dile getirdi. 
Messi Pekin'de forma giymek istediğini ifade etmiş, ancak Barcelona kendisine izin vermeyince geri adım atmıştı.

ilhan mansız_melis

ben olsam Milli Takımı seçerdim Barça'da oynamaya devam edecek ama Milli formayı her zaman giyemeyebilir
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.